Dara Bubamara sa bivšim na egzotičnoj destinaciji: Zbog ovoga mnogi kažu da su primer svima

Bivši supružnici uživali su s naslednikom i ne sluteći kakve će komentare pokrenuti

  • 2
Dara Bubamara Foto: Nikola Tomić

Pevačica Dara Bubamara je u braku s Milanom Kesićem dobila sina Konstantina.

Iako joj ta ljubav nije potrajala, pevačica je s nekadašnjim suprugom ostala u dobrim odnosima i oboje su maksimalno posvećeni trinaestogodišnjaku, koji je sudeći po njenim najnovijim objavama, a po pitanju visine, gotovo "prešišao" poznatu mamu.

Ona je, inače, mnoge iznenadila pošto se oglasila s jedne egzotične destinacije u društvu njih dvojice, iako često napominje da među njima "nema zle krvi".

"Svaka čast", "Tako se to radi", "Evo šta poštovanje znači", "Vi ste primer srećne porodice", "Neke stvari razvod ne uništava", "Bravo", samo su neki od komentara.

Podsetimo, o Darinoj i Milanovoj svadbi se dugo pričao i pisalo, najpre zbog navoda da ih je koštala 120.000 evra. Par je sudbonosno "da" izgovorio početkom maja 2008, u Sabornoj crkvi u Novom Sadu.

Ugostili su oko 600 ljudi, a zatim otputovali na medeni mesec - koji je bio u stvari krstarenje brodom, a zatim pravac - Las Vegas. Pevačica je tada već bila u drugom stanju.

Video: (U)Dara po gasu: Bubamara vozila preko 200 na sat i još se snimala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA