≫ 

Zlata progovorila o sinu njegovoj novoj izabranici, pa pomenula bivšeg muža: "On i Peja znaju da izaberu"

Pevačica je izjavila da nova snajka može da nosi njenu garderobu

  • 0
Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Pevačica Zlata Petrović priznala je kako se bori sa ekonomskom krizom, te objasnila kako prepravlja stare haljine jer ne kupuje nove.

Ona je govorila i o svom nasledniku Jovanu i njegovoj novoj izabranici.

- Postala sam ekonomična i više se na rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrajam. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže: "Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina" - kaže Zlata i objašnjava kako Božinovska reaguje na njene kreacije:

- Goca se raspameti kad me vidi, ja joj kažem da ta kombinacija nije nova, već obrađena. Ona se smeje. Iskoristim stvari više puta. Moja snajka i unuka nisu moje građe i ne mogu da delim sa njima, ali sadašnja Jovanova devojka je moja mera. Ona je moj broj. Jovan, kao i tata Peja, zna da izabere lepe devojke. Možda će moja nova snajka, pošto je mojih mera, moći da nosi moje stvari.

Zlata je otkrila i kako izgleda kada je u kućnom izdanju, što sve češće možemo videti na društvenim mrežama njenog sina Jovana Pejića koji je snima svakodnevno i sve šeruje sa pratiocima.

- Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo đavolski, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija s ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam. Ja do moje Vanese idem u pidžami i patofnama, samo ogrnem bademantil. Zaustavila me policija, kažu: "Gde ste vi tako krenuli?" Sva sreća, bili su moji Mirijevci, znaju da sam luda - rekla je Zlata za Republiku.

Video: Zlata u svom stilu o onim stvarima: Ne smetaju mi kombinacije, Peji sam ušla u krevet prvo veče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA