Ko može da mi izađe na crtu? – Mimi Mercedez najiskrenije o kolegama

Poznata po "hodu po zici" kada je u pitanju eksperimentisanje sa muzičkim stilovima i tekstovima na koje niko ne može da ostane ravnodušan, Mimi Mercedez, potvrdila je svoj nastup 26. januara u Štark Areni, u okviru najveće muzičke manifestacije regiona koju organizuje Skymusic - Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet

  • 1
Mimi Mercedes Foto: Instagram/mimimercedez

Mimi je za prestižne MAC nagrade nominovana u kategorijama NEW AGE KOLABORACIJA, KOLABORACIJA i MUZIČKI VIDEO sa numerama "Dajivé Komì" koju je uradila sa Seksijem iz Crnog Ceraka i "Ratatata" koju je snimila sa Marlonom Brutalom, u kojima, prema njenim rečima, postoji ozbiljna konkurencija.

-Po kvalitetu spota niko ne može da mi izađe na crtu - rekla je ona, a kako je prokomentarisala svoj status na estradi pogledajte u sledećem videu:

Glasanje publike za pobednika MAC 2023 je počelo na zvaničnom YouTube kanalu manifestacije, a ulaznice za događaj koji organizuje Skymusic dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity ili na blagajni Štark Arene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    27. decembar 2022 | 16:42

    O kolegama😂😂😂😂najstariji zanat zanimanje😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA