"Ima nas dosta baka sa estrade, da smo u dobroj formi": Stoja otkrila koje koleginice su joj konkurencija

Njoj to, po svemu sudeći, nije nešto teško palo

  • 1
Rođendan Milana Miloševića Fotoo: Nikola Tomić

Pevačica Stoja Novaković se nedavno našla na udaru ružnih komentara korisnika društvenih mreža.

Naime, tada su kružili su izvesni snimci uz poruke da se, između ostalog, izobličila, iako je protekle godine konačno bila dostigla savršenu figuru.

Njoj to, po svemu sudeći, nije nešto teško palo. Šta više - još oštrije je odgovorila "hejterima", koji misle da se upropastila plastičnim operacijama, napominjući da nju narod i voli opušteniju, te da je to što oni pričaju u stvari daleko od istine.

- Evo, sva sam natečena zbog toga. Upšte me to ne pogađa, zato što ja primat ne dajem izgledu nego kvalitetu, mene ljudi takvu i vole i drago mi je zbog toga - kazala je Stoja.

Što se tiče muzičkog pravca u kom se pokazala kao prava kraljica, iako ga mnogi smatraju za onog koji "propagira opijanje, blud i gole butine", Novakovićeva je izjavila:

- Kažite vi meni kakva je to žena kojoj se ne vidi butka i kakva je to žena kojoj se ne vidi dekolte ? Normalno je dok ste mladi da treba da budete seksepilni, naravno u granicama. Treba imati šarm i to je za mene sasvim normalno u 21. veku. Uvek je bilo minića i sedamdesetih godina, pa nikom ništa - objasnila je ona, koja s ponosom nosi titulu jedne od najlepših estradnih baka.

Ovom prilikom, otkrila je i koju koleginicu smatra konkurencijom u toj kategoriji.

- Možda Zlata Petrović, jer je baš seksepilna baka Indira Radić takođe. Ima nas dosta baka sa estrade, da smo u dobroj formi, držimo se koliko možemo – zaključila je ona za "Express".

Video: MC Stojan potpuno iskreno: Dešavalo mi se da za veče odvedem 3 devojke u apartman

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda-Mile

    31. decembar 2022 | 17:41

    Nikad nisi bila lepa a ni sada posle operacija, kad cenis više kvalitet sto ideš pod nož?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA