Potresne Darine reči o Laći: Trebalo je da idemo zajedno u Izrael, mnogo je voleo život, tuga

Pevačica je otkrila da je čak planirala i putovanje sa Laćom u januaru

  • 1
Dara Bubamara, Milan Radulović Laća Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pevačica Dara Bubamara neutešna je zbog smrti svog bliskog prijatelja i saradnika Milana Laće Radulovića, koji je danas sahranjen na Novom groblju.

Pevačica je odmah nakon završenog pogreba, smogla snage i plačući, evocirala uspomene na Laću, s kojim je planirala i zajedničko putovanje u Izrael.

- Ne mogu da dođem k sebi još od šoka. Bila sam u Barseloni sa sinom kad sam saznala za tragediju, posle sam imala neke nastupe. Nisam stigla ni da ga ožalim. Tek me je sad stiglo sve - započela je pevačica.

- Ne mogu da verujem da mog Laće više nema. Jadan Futa. Radila sam ko budala u poslednje vreme i odlučila sam da uzmem slobodan januar. Uskoro će mi i izaći i njegova pesma "Koka roka". Čak smo imali i plan da u januaru odemo zajedno za Izrael - rekla je Dara, pa dodala:

- Zove on mene skoro i kaže mi na bosanskom, pošto smo tako pričali zbog mog pokojnog ćaleta: "J*bote, al smo uboli pesmu"... Inače, mog tatu je zvao Pera Krajišnik. Dogovarali smo se da kad se vrati sa puta, da odemo zajedno na groblje kod Marine i kod mog tate. Sad kad su mu spuštali kovčeg, pomislila sam u sebi: "Pozdravi mi Peru!" Ja i dan-danas živim od Marininih pesama. Ceo život najviše njih pevam. Kažu da kad pada kiša, dok sahranjujemo nekoga, da i pokojnik plače, jer žali za životom. Mnogo je voleo život. Tuga. Neutešna sam - rekla je za Kurir uplakana pevačica.

Video: Estrada u suzama ispratila Laću na večni počinak: Uplakane Nataša Bekvalac, Ana Kokić, Dara Bubamara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anci

    27. decembar 2022 | 17:23

    Pocivaj u miru gede nema tuge i bola 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA