Konstrakta dobila nagradu za najbolji tekst na ovogodišnjem "Evrosongu"

Nagrade se dodeljuju na osnovu glasova pratilaca zvaničnog naloga "Pesme Evrovizije", a osim predstavnice Srbije, nominovani su bili predstavnici Italije i Portugalije i pobednici takmičenja iz Ukrajine

  • 0
Belgrade Beer Fest, finale Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Predstavnica Srbije na „Pesmi Evrovizije” u Torinu Ana Đurić Konstrakta dobila je nagradu za najbolji tekst na ovogodišnjem izdanju takmičenja za pesmu "In corpore sano".

Nagrade se dodeljuju na osnovu glasova pratilaca zvaničnog naloga "Pesme Evrovizije", a osim predstavnice Srbije, nominovani su bili predstavnici Italije i Portugalije i pobednici takmičenja iz Ukrajine.

Ana Đurić Konstrakta izazvala je dosta pažnje uoči takmičenja na kojem je zauzela peto mesto, što je bio najbolji plasman Srbije na "Pesmi Evrovizije" od 2012. godine kada je Željko Joksimović bio trećeplasirani.

Inače, vest o tome da je Konstrakta dobila nagradu objavljeno je na zvaničnom Instagram nalogu Evrovizije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Ovogodišnja "Pesma Evrovizije" održana je u Torinu, pobedu je odnela Ukrajina, ali će zbog situacije u toj zemlji sledeće godine takmičenje biti održano od 9. do 13. maja u Liverpulu, u Velikoj Britaniji, koja je u Italiji zauzela drugo mesto.

Video: Srpska predstavnica pozvala na glasanje: Katarina Savić nas predstavlja na dečjem Evrosongu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA