Praznične čarolije u domovima poznatih: Draganin zamak i bajka Karleuše na Senjaku ostavljaju bez daha

Mnogi su se pitali kako će poznati okititi svoje raskošne domove

  • 3

Nova godina nam se bliži, a praznična euforija vlada i u domu poznatih ličnosti.

Pevačice su mahom te koje se trude da dekorišu svoje raskošne domove do najsitnijih detalja, a jelke i ukrasi u njihovim vilama i stanovima ostavljaju bez daha.

Pevačica Tanja Savić je konačno pronašla mir pokraj svoje porodice, uživa u praznicima sa sinovima, a sve je spremno i za praznike.

Ona je, zajedno sa sestrom, dekorisala stan tako što je postavila ogromnu jelku, koju je ukrasila najrazličitijim ukrasima.

Voditeljka emisije "Zvezde Granda", Sanja Kužet, dekorisala je svoj dom početkom decembra i ne krije da u tome uživa još od malih nogu.

Prelepa jelka sa još lepšim ukrasima dodala je njenom domu prazničnu toplinu, a kamin u pozadini oduzima dah.

Pevačica Ana Sević je zajedno sa suprugom želela svojim naslednicima da prirede bajkovit prizor u domu.

Pažljivo odabrani detalji, sa velikom simbolikom ulepšali su novogodišnju jelku, ali i svaki ćošak pevačicinog stana. Ana nije krila uzbuđenje zbog novogodišnje čarolije koja vlada u njenom domu, ali i među ukućanima.

Posebnu pažnju pivukli su ukrasi namenjeni za njene mališane, a svaki od njih dobio je preslatki ukras sa svojim imenom.

Pevačica Dragana Mirković je odlučila da pokaže kako je okitila dvorac za novogodišnje praznike.

Na kapiji dvorca već je okačen venac za Božić, a odmah kod ulaza je i novogodišnji aranžman sa svećama, a patuljasti četinari su ukrašeni crvenim trakama.

Dragana je odlučila da dekoracija bude svedena i da se vodi računa o svakom detalju budući da je dvorac kompletno dekorisan.

Najveće oduševljenje je svakako ogromna jelka u dnevnom boravku koja je sva u belom, pa deluje skoro nestvarno.

Novogodišnja dekoracija doma pop zvezde Jelene Karleuše svakako je nešto što ostavlja bez teksta, budući da pevačica svake godine bira posebne detalje kako bi njeno magično imanje na Senjaku dovela do savršenstva.

Pred vratima vile je pravi holivudski prilaz oivičen svetlećim dekoracijama, a desno uz stepenice je spektakularna jelka okićena krupnim kuglama i ogromnim pahuljama.

Jelena se pobrinula da dvorište za njene naslednice izgleda magično, a unutrašnjost vile i brojne jelke koje krase dom pevačice tope i ona najtvrđa srca.

Kako su poznati ukrasili domove za praznike, pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    28. decembar 2022 | 17:17

    zamak je zamak a tek u beču. Čarolija je specijalna

  • Ooh

    28. decembar 2022 | 16:57

    Zar mislite da to normalnog čoveka zanima ajme pa da pišete o nekim ljudima koji su zadužili čovečanstvo u redu a pevaljke Alaha mi dosadni ste hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA