Seka lansirala novu modnu kolekciju: Stiže još jedno iznenađenje!

Pevačica se ovog puta odlučila da u njenoj novoj kolekciji preovladavaju komadi odeće u kome će se svaka žena osećati poželjno i dopadljivo, pri čemu materijali ističu žensku figuru, bez obzira da li je neko punije građe ili je mršav

  • 3

Seka Aleksić je do sada u više navrata pokazala da su moda i muzika neraskidivo povezane, a sada je nastavila to da dokazuje, lansirajući novi modni brend pod nazivom "Second skin by Seka", a u okviru njega i liniju iz kolekcije "Stage".

Pevačica se ovog puta odlučila da u njenoj novoj kolekciji preovladavaju s***i komadi odeće, u kome će se svaka žena osećati poželjno i dopadljivo, pri čemu materijali ističu žensku figuru, bez obzira da li je neko punije građe ili je mršav.

Najkraće rečeno, svaka žena će se u bilo kom komadu odeće iz kolekcije "Stage", osećati kao svetska zvezda.

- Nova kolekcija u potpunosti oslikava Sekin lični senzibilitet: seksi, a opet umereno. Želeli smo da napravimo kolekciju u kojoj će se žene osećati snažno, senzualno i moćno. Mislim da smo u tome i uspeli. Izbacili smo limitiranu kolekciju koja je više za parti, izlazak, odnosno za ludi noćni provod. Već sada uveliko radimo na prolećnoj kolekciji, a pre toga ćemo obradovati mnoge sa još nekim iznenađenjima - kaže Sekin art direktor Stanislav Zakić.

Video: Pevačica u dark stajlingu pokupila sve poglede: Seka Aleksić zapalila Berlin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA