Karleuša sva u belom pevala za decu Beograda: Nežni kadrovi tope srca, evo šta su joj dali na poklon

Neverovatna atmosfera učinila je da deca ne skidaju osmehe sa lica

  • 22

Pop zvezda Jelena Karleuša pevala je u centru Beograda povodom novogodišnje manifestacije podele paketića za decu ometenu u razvoju, socijalno ugroženu decu, decu nacionalnih manjina, ali i svu ostalu decu Beograda, u organizaciji fondacije "Za srpski narod i državu".  

Ispred bine je bilo više od 10.000 prisutnih, a mališani su u popodnevnim časovima uživali uz nekoliko Karleušinih hitova. Tokom nastupa, jedan dečak je prišao bini da pozdravi pevačicu, a Jelena mu je istog momenta pružila ruku i raznežila sve prisutne.

JK se pojavila u elegantnoj beloj dugačkoj haljini bez leđa, a damski izgled je upotpunio veliki šešir od perja na glavi. 

Neverovatna atmosfera učinila je da deca ne skidaju osmehe sa lica. Oni su za Jelenu pripremili prelepe bele ruže koje su je posebno obradovale i raznežile. 

Program je vodila voditeljka Irina Vukotić, a motivacioni govor za decu održala je glumica Iva Štrljić, dok su deci pevale estradne zvezde. Osim Jelene, nastupili su i Goca Tržan, Nikola Rokvić, Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević i Leksington bend.

Fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Video: Kao u Diznijevom filmu: Vila Jelena Karleuša nikad lepše nije zasijala pred praznike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    29. decembar 2022 | 16:22

    Za decu koncert jelene Karleuse....pa super znaci deca koja primaju paketice od 5,6,7god.....nisu mogla lepse pesme da slusaju .....🤔🤔🤔🤔mislim trebao neko drugi da peva 👍👍👍👍za decu

  • Tasa

    29. decembar 2022 | 18:06

    Da li je moguce da ona peva za decu ometenu u razvoju....da li je to normalno,valjda je trebao neko da peva decije pesmice a ne da slusaju Karleusine pesme...strasnoo

  • Pa

    29. decembar 2022 | 17:30

    Mislite: plašila decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA