Brena i Boba delili ananas po tržnom centru: Pevačica zbog Ognjena Amidžića donela važnu odluku

Odlučila je da proširi svoj biznis i nasmeje prisutne

  • 1
Lepa Brena Slobodan Boba Živojinović Deda Mraz TC Galerija Butik Luna Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Lepa Brena danas je okupila mnogobrojne medije u jednom prestoničkom tržnom centru povodom otvaranja novog prodajnog mesta za njen brend čarapa, a podršku su joj pružili i članovi porodice Boba i Filip Živojinović.

Brena i Boba su se u tržnom centru pojavili u pratnji Deda Mraza, koji je delio ananas, što je oduševilo i nasmejalo prisutne.

Sve oči su bile uprte u njih, a pevačica je potom dala izjavu za okupljene medije, a Brenin suprug, Boba Živojinović nije krio svoju sreću jer je brend njegove supruge postao lider u prodaji čarapa.

Iako su Brenina najveća inspiracija dame, folk zvezda nije zaboravila ni na jači pol, pa im je dala javno obećanje.

- Šaleći se sa mojim stilistima i prijateljima da su mnogi muškarci oblačili čarape, napraviću jedno malo obećanje da ćemo napraviti nešto i za muškarce. Videli ste Ognjena Amidžića koji ih je obukao. Nisam ni znala da ima tako lepe i seksi noge, doduše falila mu je jedna ozbiljna depilacija - rekla je pevačica, prenosi "Grand".

Brena je zbog video sa ananasom privukla veliku pažnju javnosti, a ovo voće je postalo pevačicin zaštitni znak, te je Deda Mraz nosio i korpu sa ananasima.

Pevačica je u razgovoru sa medijima istakla i da poznate ličnosti danas trpe teror lepote, te da se vrši pritisak na njih. Kada je ona odlučila da uplovi u pevanje, morala je da skine čak 16 kilograma, što danas uspešno održava jer se edukovala po pitanju ishrane i zdravog života.

Video: Brena pokazala da je kraljica i kad se šali na svoj račun: Sa ananasom u ruci pevala na nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    30. decembar 2022 | 07:02

    Boba je trebao da obuče odelo Deda Mraza, bradu već ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA