Dana Karić nominovana za MAC: Pesma "Kraj" ušla u trku za prestižnu nagradu

  • 0
Danica Karić Foto: ATA Images

Nominacije za prestižnu nagradu Music Awards Ceremony objavljene su u prethodnih nekoliko dana, a svi zainteresovani mogu da glasaju za svoje favorite. 

Numere po kategorijama nominovale su radio stanice iz regiona i sami izvođači, a jedan od osnovnih uslova je da je pesma izdata u periodu od 1. oktobra 2021. do 15. oktobra ove godine. Kako je najavljeno, MAC powered by MaxBet će na svom zvaničnom YouTube kanalu svakog dana objavljivati nove kategorije koje će sadržati listu nominovanih numera, dok se ne objavi 20 kategorija sa više od 600 nominacija.

Među poslednjim nominovanima našla se i naslednica Bogoljuba Karića Dana Karić za pesmu "Kraj". 

Ponosni političar podelio je lepu vest na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric)

- Dragi moji, danas smo dobili jednu fenomenalnu vest. Naime, pesma naše ćerke Dane pod nazivom "Kraj" nominovana je za MAC award u kategoriji-kolaboracija, a koja je nastala u saradnji sa Igorom Simićem i Srđanom Lazićem. Verujem da vam se ova pesma svideti i da ćete im dati punu podršku u ostvarenju ovog cilja, odnosno osvajanju nagrade. Moram da napomenem da je MAC najveće muzičko priznanje u regionu i da je velika privilegija osvojiti jednu od nagrada. Zato, dragi moji, molim vas da lajkujete i podelite svojim prijateljima ovu divnu pesmu... Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Bogoljub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA