Evo šta Miki Đuričić radi nakon diskvalifikacije: Pčelar pokazao svoj dom u Kupinovu, evo od koga se ne odvaja

On je na Instagramu objavio snimak na kome je sa naslednicom Dunjom, kada je pokazao kako provodi poslednje trenutke pred Novu godinu

  • 1
Miki Đuričić Printskrin: Instagram/ miki.i.mikijevci

Miki Đuričić pre nekoliko dana pobegao je iz Zadruge zbog čega je diskvalifikovan. On je iz rijalitija otišao zbog svoje partnerke i ćerke, a sada se oglasio iz porodičnog doma u Kupinovu. 

On je na Instagramu objavio snimak na kome je sa naslednicom Dunjom, kada je pokazao kako provodi poslednje trenutke pred Novu godinu.

Doskorašnji zadrugar je sve vreme u naručju držao svoju ćerku, a sudeći po njihovim osmesima, i jednom i drugom je prijalo ponovno druženje u njihovom porodičnom domu.

Đuričić je u objavi objasnio da za novogišnju večeru sprema ćurku, a u pomoć mu je pritrčala niko drugi do njegova ćerkica, dok je supruga Angelina uhvatila svaki trenutak.

- Hajde Dunja da čestitamo svima Novu godinu! Mahni mami tamo u kameru... Evo, Dunja i ja vam svima čestitamo Novu godinu, pečemo ćurku, pokaži im svima gde je ćurka... Javićemo vam se i posle, sada vam želimo lep provod večeras, lepo se svi provedite! Neće ništa da sluša, bezobrazna je malo... Ljudi, lepo se provedite, da ste živi i zdravi, sve ostalo je nebitno. Pozdravljamo vas Dunja, mama i ja - rekao je Miki u videu, a zatim zajedno sa svojom mezimicom poslao poljubac u kameru.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da mu žena preti razvodom zbog napuštanja rijalitija i kazne koju mora da isplati, a Đuričić je ovim klipom dokazao da je sa svojom lepšom polovinom i dalje u odličnim odnosima.

Video: Mikiju Đuričiću puko film: Zamalo da ponovo nasrne na ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA