Aco Pejović spektaklom ispratio godinu trijumfa: "Volim da Novu godinu radim u Beogradu"

Oni najsrećniji koji su uspeli da dođu do mesta za ovaj koncert uživali su u hitovima koji su obeležili karijeru muzičke zvezde.

  • 0
Aco Pejović Goran Jovanović

Godinu u kojoj je oborio sve rekorde posećenosti na regionalnoj turneji, u kojoj je tri puta punio stadion Tašmajdan, imao hit godine i pomerio muzičke granice, Aco Pejović ispratio je na najspektakularniji način- ekekluzivnim nastupom pred više od hiljadu ljudi u Hali 5 Beogradskog sajma.

Oni najsrećniji koji su uspeli da dođu do mesta za ovaj koncert uživali su u hitovima koji su obeležili karijeru muzičke zvezde.

- Iza mene je godina u kojoj sam postigao sve što sam zamislio, i zato mi je drago što se upravo ovako završava - rekao je Pejović, a publika je od prvih taktova pa do kraja nastupa horski pevala sa njim.

Pred sam nastup, pevač je otkrio da mu je srpska prestonica omiljena kada je novogodišnja noć u pitanju.

- Volim Nove godine da radim u Beogradu i prošlu sam radio ovde. Ovo je kao i svaki drugi koncert. A što se tiče aktivnosti, mnogo toga sam planirao. Mislim 8. ili 9. januara će izaći nova pesma i spot, to je duet s Eminom Jahović. U planu su još neke pesme - rekao je Pejović.

Na pitanje da li postoji nešto što nije ostvario a voleo bi Pejović kaže:

- Nekako ide sve svojim tokom, ono što ja želim najviše je zdravlje, a sve ostalo dolazi svojim tokom i Tašmajdan i Arene. Imam planove, pre pet dana smo drugi put za godinu dana radili halu "Boris Trajkovski" u Skoplju.

Video: Aco Pejović sprema novogodišnji spektakl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA