Anđelka Prpić gost Jutarnjeg programa: "Nije mi fino, smeta mi, tiče se i moje porodice"

Glumica Anđelka Prpić u žiži je medijskog interesovanja zbog veze sa najboljim prijateljem svog bišeg muža Darija Prpića, izvesnim M. Ž. sa kojim očekuje i dete

  • 26
Anđelka Prpić Printskrin: TvPrva

Glumica i voditeljka Anđelka Prpić bila je gost jutarnjeg programa na televiziji "Prva".

Naime, dosta se poslednjih dana pričalo o Anđelkinom privatnom životu, a glumica je sada otkrila kako se nosi sa svim tim.

- Nije mi fino. Smeta mi. Ne tiče se samo mene, tiče se i moje porodice. Nisam se navikla na takve stvari - istakla je Prpićeva između ostalog, a onda su se povele i neke vedrije teme.

Voditeljka je glumicu pitala koja joj je omiljena pesma u kafani, a zanimljivo je da je to numera "A što ćemo ljubav kriti".

Podsetimo, glumica Anđelka Prpić u žiži je medijskog interesovanja zbog veze sa najboljim prijateljem svog bišeg muža Darija Prpića, izvesnim M. Ž. sa kojim očekuje i dete. Ona se ovim povodom nije oglašavala, a nedavno ju je i ekipa emisije "Paparaco lov" snimila i kako provodi trudničke dane. Kako se spekuliše, glumica je u petom mesecu trudnoće. Glumicu su usnimili dok je šetala psa u blizini zgrade u kojoj živi, te je u opuštenom izdanju, a trudnički stomak se nazire i u širokoj garderobi. Očigledno je da glumica pokušava da sakrije trudnoću, s obzirom na to da se i nije oglašavala o čitavoj situaciji, a na poziv naše redakcije je samo kratko poručila:

- Molim vas, nemojte me zvati za te gluposti -izjavila je nedavno Anđelka za Telegraf.

Video: Ovako je Anđelka pričala o svom bivšem suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. januar 2023 | 12:26

    A ne smeta ti da budeš sa najboljim prijateljem svog muža, a smeta ti sto to neko komentarise.

  • Ivan

    1. januar 2023 | 13:15

    Nekima je malo rijalitija pa još navalili na ovu ženu kao smrt na babu?! Šra se koga tiče njen privatni život? Ako je javna ličnost njen krevet nije javna svojina.

  • Keka

    1. januar 2023 | 12:27

    Zenu treba ostaviti na miru u njen privatni zivot ne treba se mesati.Koliko Vas ima prijatelja da se zovu kumovima,a to ne znaci da su Vas vencali.Sudbina je cudo I bili su preodredjeni jedno drugom I samo im mozete pozeleti srecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA