Saša Popović progovorio o svom bogatstvu: Evo kada je najviše novca zaradio i u šta je uložio milione

Kako je sada Popović istakao, od Granda je najviše profitirao 2019. godine kada ga je prodao

  • 1
Saša Popović Printskrin: Blic TV

U imovinskom statusu Saše Popovića se često spekuliše, a sada je on priznao kako stoji finansijski.  

U javnosti se već duže vreme spekuliše koliko zapravo novca ima donedavni vlasnik Granda, za koga je Đorđe David rekao da ga podseća na Baju Patka.

Kako je sada Popović istakao, od Granda je najviše profitirao 2019. godine kada ga je prodao.

- Grand je najviše zaradio kada smo Brena i ja prodali Grand i nagruvali smo je da bude najberićetnija. Od 2001. kada su bili albumi Ceca, Šaban, Mile Kitić, Stoja, Jana... To je bilo ludilo. Godine 2005. smo dogovorili sa kioscima prodaju. Period između 2001. i 2007. bio je najberićetniji kada je prodaja u pitanju - kaže Saša.

Ceca Ražnatović, Saša Popović, Zvezde Granda Printskrin: Tv Pink

- Ja sam predložio produkciju, Brena je sve to lepo prihvatila. Nikada se nije mešala u to, ali sam se oko ključnih stvari uvek konsultovao sa njom - otkriva Popović u emisiji "Show se nastavlja" na Blic Televiziji.

Na pitanje da li se nekada posvađao sa Brenom, Popović je iskreno odgovorio:

- Ko da se posvađa?! Brena i ja?! Brena i ja se nikada nismo posvađali od kada je onda došla u bend. To ne može da se desi, nemoguće. Mi radimo 42 godine zajedno, Brena i Boba su moji venčani kumovi, to je zaključak - kaže Popović.

Deo emisije jesu i termini koji se najčešće guglaju o gostu, a za Sašu Popovića se najviše pretražuje zidanje zgrada, automobili i bogatstvo.

- Kao penzioner sam morao nečim da se bavim, pa sam rešio da zidam zgrade. Pa prodali smo firmu Brena i ja, morali smo da uložimo negde. Kupio sam plac preko puta moje zgrade - kaže Popović i otkriva da su mu strast automobili.

- Volim automobile, uvek sam vozio dobre automobile.

Za termin "Saša Popović bogatstvo" direktor Granda je prokomentarisao da se on nalazi da donjoj lestvici milionera.

- Kad uzmete kakvih milionera ima u Srbiji, ja sam tu na donjoj lestvici. Ako uzmete da sam prvi put profesionalno svirao pre 50 godina. Kada uzmete da sam svirao u najpopularnijem bendu u staroj Jugoslaviji... Potpuno je prirodno i normalno da sam zaradio - kaže Popović.

Video: Ko je sve kod Brene na slavi? Muzička elita okupirala vilu na Bežanijskoj Kosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA