Provokacija, misterija i egzotika: Objavljen novogodišnji šou program Elektre Elit

Iako je ovaj visokobudžetni projekat najavljen 30. decembra, pevačica je u poslednjem trenutku promenila datum i odlučila da ga objavi posle dočeka Nove godine

  • 2
Elektra Elit Igor Živanović

Za novogodišnji šou program transrodne pevačice Elektre Elit vladalo je ogromno intresovanje svih onih koji je podržavaju, ali i onih koji ne podržavaju njen lik i dela.

Iako je ovaj visokobudžetni projekat koji potpisuje Dejan Milićević najavljen 30. decembra, pevačica je u poslednjem trenutku promenila datum i odlučila da ga objavi posle dočeka Nove godine.

To je upravo učinila večeras, a video snimak od 14 minuta može se pogledati na njenom You tube kanalu.

Provokativne scene, seksipil i estravagancija opisuju ovaj snimak, za koji je malo falilo da bude zabranjen u etar zbog golotinje, tako da ga mogu pogledati samo punoletne osobe.

Elektra je inače u ovaj projekat uložila oko 30.000 evra, pa je danas jedina javna ličnost koja se snimila svoj šou program.

Tokom najave dosta ljudi je pomislilo da je reč o njenom rijalitiju u kojem će konačno javnosti prikazati svoju decu, pa je samim tim izazvalo brojne komentare, osude, ali i pohvale.

- Ja ne smatram da je toliko provokativan ovaj projekat kako se pričao. On je u skladu sa mojim likom i onim što sam do sad prikazala ljudima. Nema seksa, ali ima provokacije. Sve je jedna velika misterija, a ko prati moj rad od počeka zaključiće i bez mojih reči. Uživajte u prazničnim danima i celom svetu želim zdravlje i sreću - izjavila je transrodna pevačica koja će uskoro objaviti dve nove pesme, koje potpisuju Leon i Nucci.

Video: Transrodna pevačica Elektra Elit u haljini u bojama srpske zastave: Oko nje maskirani momci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зајцев

    2. januar 2023 | 09:06

    На шта смо ми спали....

  • Silvija

    2. januar 2023 | 16:48

    Spale do kolena,jadne ove zene ,poziraju,naplate i onda idu kuci placuci od bolova ,Kod ove elitne dve bundeve spremna za branje,Ova Nova Godina je Godina skidanja silikona,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA