Marija Karan nakon skandala sa bivšim ima novog dečka

Veza je, sasvim sigurno, još uvek sveža

  • 0
NAXI zvezde star nagrade

Foto: ATA Images

Glumica Marija Karan dočekala je novu godinu u jednom beogradskom restoranu.

Naime, glumici je društvo pravio novi dečko, prenosi Story,

Još nije sasvim izvesno ko je novi dečko Marije Karan, ali je sigurno da u njegovom zagrljaju glumica i te kako uživa. Novi par zajedno je dočekao novu godinu i tom prilikom čitavu noć proveli su jedno uz drugo razmenjujući nežnosti

Glumica je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj se ne vidi njena nova ljubav, a on je, po svemu sudeći, bio iza fotoaparata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Veza je, sasvim sigurno, još uvek sveža, a dolazi samo nekoliko meseci nakon što je Mariju pratio skandal sa prethodnim partnerom Vladanom Balabanom.

Podsetimo, krajem prošle godine došlo je do obračuna između glumice Marije Karan i njenog, u tom trenutku, dečka Vladana Balabana. Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila "porše" videli upravo Mariju. Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan (39), dok je pored nje bio Vladan Balaban (49). Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan, tvrdio je tada "Blic".

Karan je objasnila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi je on u jednom trenutku otvorenom šakom udario u predelu lica.

Video: Ovako izgleda razlupani porše dečka Marije Karan: Glumica mu oštetila kola jer je navodno ošamario

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA