Boban i Marko Marković oduševili premijera Mađarske: Orban uživao u srpskoj trubi!

O velikom uspehu naših trubača izvestili su gotovo svi mađarski mediji

  • 1

Orkestar Bobana i Marka Markovića iz Vladicinog Hana održao je veliki novogodisnji koncert u Budimpešti, kome je prisustvovao i mađarski premijer Viktor Orban.

Naime, spektakularnom koncertu našeg najpoznatijeg trubača premijer Mađarske prisusustvovao je u društvu supruge Levaj Aniko.

Koliko je bio oduševljen videlo se i po tome što je nakon koncerta otišao u bekstejdž kako bi se rukovao sa našim umetnicima, ali i sve to podelio i na svom instagram nalogu.

- Velika nam je čast što je premijer prisustvo našem koncertu, za koji se zaista tražila karta više. Posebno smo privilegovani, buduci dan nam je rekao da je nas veliki fan, ali i da ga je oduševio moj unuk Bratislav, Markov sin, koji je zaista veliki muzički potencijal - izjavio je Boban Markovic dodajuci da je koncert održan u najpoznatijoj dvorani "Mupe".

O velikom uspehu naših trubača izvestili su gotovo svi mađarski mediji, a kako su nam otkrili Boban i Marko, koncerti širom regiona, uključujući i zemlje u nasem komšiluku tek predstoje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Boban Markovic Orkestar (@bobanmarkovicorkestar)

Video: Novogodišnji koncert u Beogradu na vodi: Prvi nastupio Marko Luis

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA