Balkan bruji o haljini Lepe Brene, pevačica se napokon oglasila: "Lažni moralisti, smetaju vam zlatne..."

Ona je napokon otkrila šta je ovom haljinom želela da poruči

  • 3
Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Pevačica Lepa Brena napravila je opštu pometnju zbog haljine koju je nosila uoči novogodišnje noći, a sada je odlučila da odgovori na prozivke.

Naime, danima se u javnosti, naročito na društvenim mrežama, bez dlake na jeziku komentariše haljina koju je Lepa Brena ponela na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije. Posle mnoštva kritika oglasila se pevačica i osula paljbu po svim neistomišljenicima.

- Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - rekla je pevačica.

Novinari su je pitali i šta je ovom haljinom želela da poruči.

- Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse - rekla je Brena.

(Telegraf.rs/Slobodna dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    4. januar 2023 | 07:46

    Nisu lazni moralisti,vec je haljina vrlo nepristojna!

  • Elitna

    4. januar 2023 | 10:20

    Vrlo je kompetentna da priča o moralu

  • Svaka

    4. januar 2023 | 01:21

    Cast...bas si ih sve zaintrigirala svojom haljinom...cak i oni kojima se ista ne svidja,je komentarisu !!!! Pravi pogodak...dugo ce se pricati o tebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA