Jovana Pajić o periodu nakon razvoda: "Ova godina je za mene bila rolerkoster života"

Kako je pevačica nevela, ona je nakon svega doživela mnogo "zdravstvenih bagova"

  • 0
Jovana Pajić

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Jovana Pajić razvela se prošle godine od supruga i kolege Saleta Tropika. Oni imaju dve ćerke Hanu i Đinu sa kojima je pevačica napustila zajednički dom.

Iako je poznato da su se sporazumno razveli, bez velike pompe, Jovana je sada sumirala godinu iza sebe i otkrila da joj nije bilo lako.

- Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog - napisala je ona, pa dodala:

- Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte.

- Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas - napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su joj u najtežem životnom periodu bili oslonac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Pajic (@jovana___pajic)

Video: Sale Tropiko progovorio o bivšoj ženi i njenom odnosu sa Marijom Šerifović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA