Pet brutalnih kombinacija Anastasije Ražnatović koje devojke rado kopiraju: Ove krpice vrede preko 27.000 evra

Anastasija Ražnatović važi za jednu od modnih ikona mlađih generacija

  • 3

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, važi za jednu od najatraktivnijih mladih dama sa estrade.

Pevačica neretko sa svojim fanovima na Instagramu deli odevne kombinacije koje izazivaju veliku pažnju, uzevši u obzir količinu novca koja je za njih potrošena.

Kombinacije u kojima se Anastasija pojavljivala na pojedinim događajima premašuju cifru od nekoliko hiljada evra, a ovo su samo neke od njih.

Bokserski meč Anastasijinog braka Veljka, na kom se pevačica pojavila u kombinaciji koja izgleda jednostavno, a papreno, izazvala je definitivno veliku pažnju.

Teksas sako od 1.356 evra, teksas bodi od 330 evra, teksas farmerke od 150, teksas farmerke od 150, čizme na visoku petu od 625 i "LouisVuitton" torbica od enormnih 6.215 evra.

Na jednom događaju u prestonici Anastasija je zablistala u teksas haljini i kaputu koji koštaju papreno.

Kaput prestižne marke "Gucci" koji košta neverovatnih 3.980 evra, teksas haljina od 50 evra, čizme i torbica modne marke "JimmyChoo" zajedno koštaju 2.730 evra, a ukupan iznos ove kombinacije je 6.760.

Venčanje Mirka Šijana i Bojane Rodić bio je događaj nedelje, a Anastasija je na istom zablistala u kombinaciji koja obara s nogu.

Pevačica je obukla izazovnu crvenu haljinu koja košta 598 evra, na sebi je imala i štikle prestižne marke "Dolce&Gabbana" u iznosu od 1.245 evra i "Louboutin" torbu od 1.150 evra. Sve zajedno, ova kombinacija iznosi 2.993 evra.

Anastasija je na venčanju Mihajla Šaulića i Marine ponela Cecino vintage odelo koje je pevačica nosila pre 15 godina i koje ima, verujemo, veoma veliku vrednost.

U pitanju je komplet koji čine strukirani sako i pantalone, a oba komada su uska i ističu figuru. Posebno je efektno to što je odelo svetlucavo, zbog čega njegova svetlosiva boja izgleda još otmenije.

Pevačica je tom prilikom ponela i "Louboutin" štikle za koje je iskeširala 3.000 evra i torbu prestižne marke "Dior" u vrednosti od 6.000 evra, a ukupna vrednost ovog stajlinga iznosi neverovatnih 9.000 evra.

Svadba Šaulić, Hajat  Anastasija Ražnatović Foto: Nikola Anđić

Pevačica se takođe pojavila i ja jednoj izložbi u prestonici, a tom prilikom su njena suknja i top došli do izražaja u veoma svedenoj i elegantnoj kombinaciji.

Ražnatovićeva je obukla top u vrednosti od 295 evr0a, suknju u iznosu od 495 evra, štikle od 895 evra i "Valentino" torbu koja iznosi 1590 evra, sve zajedno iznosi 2.383.

Dolazimo do ukupne cifre od 27,351 evra koju je Anastasija dala za samo 5 odevnih kombinacija, što je svakako ogromna svota novca.

Ovo su samo neke od kombinacija Ražnatovićeve u kojima je pokazala da veoma pažljivo bira komade odeće i da je jedna od modnih ikona u Srbiji, a i regionu. I dokazuje da čak i "običan" sako od 50 evra, kada se pažljivo uklopi, može da izgleda brutalno.

U galeriji ispod pogledajte ove, a i još neke odevne kombinacije Anastasije Ražnatović koje koštaju papreno:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    11. januar 2023 | 10:47

    Просек остаје просеј,па ма колико крпице коштале!!!!!!

  • M

    11. januar 2023 | 13:18

    Odelo ne cini coveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA