Halid Muslimović mora da plati dug od 50.000 evra: Doneta prvostepena presuda

Ovo je odluka Osnovnog suda u Prijedoru

  • 0
Loznica, sahrana Sinana Sakića Foto: Marko Jovanović

Pevač Halid Muslimović dužan je da plati 45.750 evra Azi Handžić, na ime duga, plus kamatu od 4.600 evra.

Odlukom Osnovnog suda u Prijedoru, na osnovu prvostepene presude, na koju obe strane u parnici imaju pravo žalbe, piše da je tužiteljka tužbeni zahtev zasnovala na činjenicama.

- Tuženi je koristeći prijateljske odnose s njom u više navrata u dužem vremenskom periodu uzimao zajam od Aze radi vraćanja dugova kamatarima, popravke automobila, plaćanje advokatskih troškova, stana, kupovinu garderobe, plaćanje kazni i tako uzeo na zajam iznos od 47.500 evra. Ti iznosi su evidentirani u rukopisu i uz svaki iznos je naznačena svrha, o čemu postoje dokazi (opomena pred tužbu sa povratnicom od 19.11.2013 - navodi se između ostalog u presudi koja sadrži čak 24 strane, saznaje "Kurir".

Podsetimo, početkom septembra održano je ročište na kojem se nije pojavila Muslimovićeva supruga Adelisa Hodžić kao svedok.

Prema priči našeg izvora u sudnici je bilo više nego napeto. Najpre zbog toga što je Halidov prijatelj Aleksandar Čuković svedočio u njegovu korist i tako izneo nekoliko podataka koji navodno nisu istiniti. Između ostalog, on je rekao da pevač nije uzimao pare od Handžićevih i da je sam gradio kuću u Sarajevu od temelja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA