Ovim poznatim ličnostima je 2022. promenila život: Brojniji su za jednog člana porodice, dok su neki i za dva

Brojne javne ličnosti, ovu godinu pamtiće po tome što su postali roditelji

  • 0
Maja Berović, Ivana Pavković, Marija Mikić i Bojan Vasković Foto: Kobra, Nikola Anđić, Nikola Tomić, A. Nalbantjan

U prošloj godini javnost je imala prilike da isprati brojne ljubavne brodolome, ali i pomirenja, sukobe kolega, dosta smeha i zabave, ali i onih najlepših vesti iz domova pevača, a to su roditeljske uloge u kojima su se naši poznati ostvarili.

Brojne javne ličnosti, ovu godinu pamtiće po tome što su postali roditelji i svoju porodicu uvećali za jednog ii čak dva nova člana.

Početkom godine, Maja Berović postala je mama dečaka kome je dale ime Lav. Pevačica se porodila u privatnoj bolnici u Autriji, gde inače i živi, a budući da je sve proteklo u najboljem redu, popularna pevačica se krajem godine vratila na velika vrata - objavila novu pesmu i nastavila sa nastupima širom regiona.

Porodica Ane Sević pre nešto manje od godinu dana dobila je prvog naslednika. Naime, nakon dve ćerke, Lorene i Sene, na svet je došao sin Simeon koji je upotpunio njihovu idilu.

Nakon duge i teške borbe za potomstvo, Mariji Mikić ostvarila se najveća želja kada je rodila ćerku Đurđu početkom jula, a posle samo nekoliko meseci, pevačica nije mogla da bude srećnija kada je saznala da je na putu još jedna beba koju željno iščekuju.

U septembru 2022. godine dogodio se pravi estradni bum kada se porodila Ivana Pavković koja je na svet donela blizance Vuka i Vojina, a nekoliko dana nakon nje i Jelena Kostov koja je na svet donela devojčicu.

Desetak dana nakon njegovih koleginica, Milan Mitrović se pohvalio da je dobio drugo dete, a ćerkici su dali neobično ime Kasja.

Uprkos rizičnoj trudnoći i potencijalnim problemima na koje su lekari ukazivali, supruga Bojana Vaskovića rodila je treće dete, ćerku Helenu koja je unela novu radost i neizmernu sreću u njihov dom.

Video: Maja Berović nastupila prvi put nakon porođaja: Pogledajte stajling i odličnu liniju pevačice

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA