≫ 

Moka Slavnić iz bolnice poslao pismo Zvezdanu: Muk u "Zadruzi", Anđela ne zna šta da očekuje

Moka se iz bolnice obratio svom sinu i spomenuo njegovu ljubavnicu

  • 2
Zvezdan Slavnić Printskrin: Youtube/zadrugaofiicial

Učesnici "Zadruge" za Božić dobili su čestitke od svojih najmilijih, a Zvezdanu Slavniću stiglo je pismo od oca Moke Slavnića.

Moka se iz bolnice obratio svom sinu i spomenuo njegovu ljubavnicu Anđelu Đuričić, sa kojom je Zvezdan prevario suprugu Anu.

- Mislim da ti je ovo dovoljno - rekao joj je Zvezdan i dao Anđeli čestitku, a nakon što ju je pročitala, Anđela nije krila oduševljenje i rekla mu je da ne može da veruje, na šta joj je poručio:

- Poklon nije bitan, mi Slavnići se ne foliramo, nikad nismo. Je*i ga, na njega sam.

- Maki, srećan Božić tebi i Anđeli, kao i ostalim zadugarima. Ja sam još uvek u bolnici, pa te preklinjem da kuliraš i uživaš u vezi koju imaš. To će mi biti poklon od tebe. Čuvaj malu i samo, ponavljam, samo se njoj poveravaj. Voli te tvoj Maki - napisao je Moka svom sinu u čestitci, a ona je poručila da jedva čeka da ga upozna. Ipak, ostala je praznih ruku za svoju čestitku, jer joj porodica ništa nije poslala.

- Ja bih da se zahvalim, takođe, Zvezdanovom ocu, čika Moki Slavniću. Veliko poštovanje što te napisali ovakvu čestitku, podržali nešu vezu i videli da mu ja želim najbolje u ovoj kući. Drago mi je i radujem se da vas upoznam. Trudićemo se da opravdamo vaše poverenje, pogotovo ja. Nadam se da ćete uskoro da izađete iz bolnice i hvala na svemu - poručila je Zvezdanova devojka Anđela.

Video: Neca pomenuo Anđelinu tragediju, Zvezdan skočio kao razjareni bik: Šestoro pokušavalo da ga obuzda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN CG

    7. januar 2023 | 22:09

    Svaka čast za velikog čovjeka i sportiste. Brz oporavak želi ti jedna gospođa sa juga CG. Anđela je jedno vaspitana djevojka iz jedine čestite porodice!!!

  • Mikica

    8. januar 2023 | 09:35

    Andjela je dobra prilika za njega. On je dobar covek, iako je zaboravio sta je njegova zena uradila za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA