Pevačica se rasplakala u emisiji: Nelu Bijanić slomile emocije kada su joj pustili snimak star 20 godina

U  emisiji "Grand Magazin" prisetili su se Nelinih početaka karijere

  • 0
Nela Bijanić Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Proslava Nove godine DM televizija Dragana Mirković Foto: Kobra

Pevačica Nela Bijanić gostovala je u jednoj emisiji na Grnad Tv sa svojim sinom, ali nije očekivala da će joj voditeljka pustiti snimak star dvadeset godina.

U  emisiji "Grand Magazin" prisetili su se Nelinih početaka karijere. Voditeljka je u jednom momentu uživo u programu pustila snimak star skoro dvadeset godina kada je Nela sa porodicom gostovala prvi put u nekoj emisiji, te ju je prizor veoma dirnuo.

Tada je sa Nelom u emisiji gostovala i cela njena porodica, suprug, sin, otac i prijateljica. Čim je emisija počela Neli su krenule suze i nije mogla da sakrije emocije do kraja emisije.

Harmonikaš Mirko Kodić se nadovezao na pevačicine reči, pa priznao koliko je nostalgičan kada je vreme od pre dvadeset godina u pitanju.

- Pažljivo sam gledao ovaj prilog i nešto razmišljam sada. Kakve su ovo emsijie bile, prave porodične, sada se sve to izgubilo - rekao je Mirko.

Podsetimo, Nela Bijanić je pre nekoliko godina doživela neprijatnost, kada je krenula na nastup u Sarajevo, a granična policija je zaustavila i odvela na ispitivanje, nakon čega nije mogla da nastavi put, te je prenoćila u zatvoru.

Nela Bijanić Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA