Sloba Radanović jednu scenu iz porodične kuće ne zaboravlja: "Bili smo radnička porodica, ali puna ljubavi"

Jedno sećanje iz 1994. godine nikako mu ne bledi

  • 0
Sloba Radanović Printskrin: TV Pink

Pevač Sloba Radanović je zajedno s koleginicom Slađom Alegro gostovao u jednoj emisiji, pa razgovarao o praznicima, kao i tome kako su se u njegovoj kući oni nekada obeležavali.

Božić su i jedno i drugo juče, 7. januara, proveli u najlepšem okruženju, ali Slobodan pamti i prilično drugačija vremena.

- Bilo je divno. Božić sam provela sa mamom, Zokom i Milom, to mi je najlepše. Svaki praznik gledam da budemo zajedno, jer to je ono od čega se živi - rekla je Slađa u "Premijeri - Vikend specijalu", na šta se Radanović nadovezao, kao ponosni budući tata.

- Ja sam, takođe, bio sa porodicom. Ovo i jeste period kad treba da ostanemo sa našim najbližima, kad radimo cele godine, ne moramo baš i za te najlepše praznike. Ja gledam da Badnje veče, Božić, Nikoljdan i Vaskrs ostavim za moju porodicu. Bilo je predivno, porodična atmosfera, to je dan kad gledamo da sumiramo sve i da ulepšamo jedni drugima vreme, da napunimo baterije. Kad pomislim na Božić i novogodišnje praznike, podseti me na detinjstvo - priznao je on, pa objasnio:

- Mi smo bili obična, radnička porodica, ništa nije bilo ekstravagantno, ali je bilo mnogo topline, ljubavi. Prva Nova godina koje se ja sećam to je bila 1994, neke restrikcije struje, otac mi je doneo paketić iz firme, neki plastični vozić, uvek se setim te scene - kazao je on.

Video: Sloba Radanović poslao snažnu poruku narodu na Kosovu i Metohiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA