Biljana o Karleušinom stavu protiv pecanja: "Da nema šta da jede, sigurno ne bi izabrala da umre od gladi"

Pevačica ne preza od toga da kaže tačno ono što i misli

  • 0
Biljana Sečivanović, Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić, Kobra

Pevačica Biljana Sečivanović će slobodno vreme posle praznika iskoristiti da otputuje u malo toplije krajeve zajedno sa suprugom, a poznato je da uvek bira egzotične destinacije pa fotografijama "pravi zazubice" onima koji nisu tu.

Ovoga puta, međutim, tvrdi da neće ovekovečiti nijedan trenutak u kupaćem kostimu, ali da će svakako objavljivati one iz ribolova.

- Neće biti fotografija u kupaćem, sada će biti sa pecanja. Upecaću ribu, pa ću onda podeliti sliku sa ribom, obučena, ne u kupaćem – naglasila je ona za "Grand", pa se zatim dotakla i koleginice Jelene Karleuše, koja je nedavno punila novinske stupce kritikama na račun poznatih ličnosti koje odlaze u lov, na društvenim mrežama.

Upitana, naime, da li strahuje od njene reakcije pred deljenje fotografija koje su joj u planu, odgovorila je:

- Stvarno ne vidim ništa loše u ribolovu. Prvo, to može da bude i spotrski ribolov. Uhvatiš ribu, slikaš se i vratiš je u more. Moram priznati i da su ribe ukusne i zdrave za jelo. Ne bih se ja raspravljala. Svako ima pravo da bira način iskrane i neka to zastupa. Shvatila bih da zastupa kada su u pitanju predmeti od krzna i životnje koje su pred izumiranjem. Mislim da i ona sama, da nema šta da jede, ne bi izabrala baš da umre od gladi.

Zatim, nametnulo se pitanje - da li je to, onda, novi "estradni rat" na pomolu. Bilja, međutim, uopšte ne očekuje bilo kakve oštre reakcije.

- Ne želim u "rat", zaista, ovo je samo neko moje mišljenje. Niti je prozivam, niti bilo šta. Svako ima svoj način života, obalečnja, ishrane – zaključila je ona.

Video: Široko: Verenik iznenadio Biljanu Sečivanović preskupim poklonom za Novu godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA