≫ 

Zvanično potvrđeno: On će umesto Milana voditi Zadrugu, kažu da je "pravi košmar" za mnoge

On je ušao u rijaliti, pa se pozdravio sa svima, dok je njegov dolazak i te kako iznenadio zadrugare

  • 0
Milan Milošević Foto: Kobra

Odlazak Milana Miloševića sa "Pinka", posle višegodišnje saradnje, iznenadio je mnoge, a naročito fanove rijalitija "Zadruga".

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u studiju ugostila bivšeg rijaliti učesnika Marka Đedovića, sa kojim je analizirala takmičare aktuelne sezone , a potom otkrila iznenađenje koje je Veliki šef pripremio publici i zadrugarima.

Naime, sada je i zvanično potvrđeno, Marko je novi voditelj Zadruge.

Marko Đedović će, naime, nedeljom razgovarati sa takmičarima na poznatom imanju u Šimanovcima, a večeras će se družiti sa učesnicima "Zadruge".

On je ušao u rijaliti, pa se pozdravio sa svima, dok je njegov dolazak i te kako iznenadio zadrugare.

Milan Milošević se danas prvi put oglasio na ovu temu i objsnio šta se zaista dogodilo.

- Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na drštvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi... Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i "Zadrugom" sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! - naveo je bio Milošević na društvenim mrežama.

Video: Đedović otkriva da Ceca prati Zadrugu: Pala sam s kreveta od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA