"Kakav je plejboj ovaj Memedović": Tragač udelio voditelju kompliment, on se zbunio, pa poručio jedno

On je pokušao da "ispegla" situaciju sa voditeljem, a kada je Memedovića pohvalio, voditelj se baš i nije snašao sa odgovorom jer ovo nikako nije očekivao

  • 1
Jovan Memedović Printskrin: RTS

Takmičar kviza "Potera", Miloš Buković nije se snašao na pitnje o pirsingu, a nakon toga Jovanu Memedoviću usred emisije udelio je kompliment.

On je pokušao da "ispegla" situaciju sa voditeljem, a kada je Memedovića pohvalio, voditelj se baš i nije snašao sa odgovorom jer ovo nikako nije očekivao.

- Hju Hefner mi je dao mali, lepi šlagvort... Nikako Joci to da kažem. Pre par snimanja sam doveo na set svog kuma i on sedi sa strane i posmatra, i kaže meni posle, kada smo seli u kafanu: "Kakav je plejboj ovaj Memedović"... A ja se nasmejem i kažem: "Pa jeste, samo je više "boj" nego "plej". Ovo je pohvala na nekoliko nivoa - dobacio je tragač i nasmejao sve u studiju.

Memedović je ovog puta zaista ostao bez adekvatnog komentara za očigledno iznenađujući kompliment, pa je nekoliko sekundi bio tajac u studiju...

Ubrzo je poručio tragaču:

- Da se mi vratimo na igru...

Video: Devojka za primer: Memedovićeva ćerka bere maline na porodičnom imanju u Rači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA