Ovako se Milan Milošević provodi u Austriji: Pričalo se da je otišao u Beč, a evo gde je stvarno otputovao

Voditelj je svojom odlukom mnoge iznenadio, a kako je objasnio, sam je prekinuo saradnju, ali nije želeo previše da iznosi detalja

  • 9

Milan Milošević dao je otkaz na televiziji Pink gde je vodio emisiju u "Zadruzi".

Voditelj je svojom odlukom mnoge iznenadio, a kako je objasnio, sam je prekinuo saradnju, ali nije želeo previše da iznosi detalja.

Nakon što je dao otkaz, rešio je da da sebi oduška i pokazao kako sada provodi vreme.

Naime, iako se prvo pisalo da je otišao u Beč, Milan je ipak posetio Halajn, koji se nalazi u pokrajini Salcburg, odakle se oglasio na svom Instagramu.

Voditelj je pokazao svojim pratiocima kako šeta ulicama Halajna, dok ne skida osmeh sa lica, a uz to je kratko poručio: "Nisam u Beču".

Podsetimo, Milan Milošević jednom nedeljno ulazio je u Belu kuću kako bi razgovarao sa zadrugarima, te je bez pardona ulazio u žestoke rasprave sa njima. Međutim, doneo je odluku da krene drugim putem i stavi tačku na saradnju sa ružičastom televizijom.

- Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način - napisao je voditelj u objavi.

Video: Pomračenje uma Miljane Kulić: Gađala voditelja Zadruge kamenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA