Voditeljka dala otkaz pred kamerama, pa zaplakala: Nećemo je više gledati u popularnoj emisiji

Iza Jovane je duga i uspešna televizijska karijera

  • 2
Jovana Pešić foto: Print Screen Youtube/Grand Online
Jovana Pešić Printskrin: Youtube/Grandmagazin

Voditeljka Jovana Pešić godinama unazad bila je lice "Grand magazina", pa je mnoge iznenadila, ali i rastužila vest da se povlači sa malih ekrana.

Pre nekoliko dana, Jovana se oprostila od studija u kome je provela sate i sate rada i svojih voljenih kolega, a suze nije krila.

Sad je sa porodicom napustila zemlju i otisnula se u toplije krajeve.

Hladne zimske dane u Beogradu zamenila je za one toplije na Maldivima, a na društvenim mrežama pokazala je koliko joj društvo dece i supruga prija i kako zajedno uživaju u prelepim plažama.

Iza Jovane je duga i uspešna televizijska karijera, a gledaoce je osvojila pozitivnom energijom, kao i osmehom koji je definitivno njen zaštitni znak, međutim odlučila je da se povuče sa malih ekrana i posveti se porodici koja joj je u ovom trenutku prioritet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    12. januar 2023 | 13:22

    Mladje i neudate citateljke l, ako nemaju mamu da ih posavetuje, neka pazljivo procitaju ovaj clanak i prouce kako se to radi..Svaka cast za Jovanu, zena, majka, kraljica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA