Pevač godinama odbijao kontakt sa majkom, osećao se manje voljenim: Jednog dana se pojavila ispred njega i ...

Kapor, s obzirom na to da je bio daleko od nje, nije osećao njihovu bliskost

  • 4
Saša Kapor Printskrin: Instagram/sasa_kapor_official

Pevač Saša Kapor sada ima savršen porodičan život, poznato je da je dugo je u braku sa koleginocom Nikolinom Kovač, sa kojom ima dvoje dece i odlično su usklađeni. Imali su i njih dvoje trzavice, ali su sve to regulisali.

Manje je poznato da je ova zvezda "Granda" tokom odrastanja dugo nije imao kontakt s majkom Razijom. Naime, Kaporovi roditelji su se razveli kad je on bio mali, a majka, koja je inače bila pevačica, se preudala i preselila u Švedsku.

Starijeg sina Aleksandra, Sašinog brata, Razija je povela sa sobom, dok se pevač s ocem iz rodne Tuzle preselio u Beograd. Kanije je rodila ćerku, ali Kapor, s obzirom na to da je bio daleko od nje, nije osećao njihovu bliskost. Tada je i prekinuo kontakt s majkom, što je i sam javno priznao. Prošao je i takmičenje "Zvezde Granda", a ona nije bila uz njega.

- Tačno je ono što se pisalo po novinama da sam se osećao manje voljenim od strane svoje majke jer je njen odnos bio drugačiji prema bratu i polusestri. Sve je to veoma bolno i zato mi je teško da o tome pričam. Moram da kažem moj otac je moj otac. On mi je dao sve i on se ne može porediti ni sa kim. Još jednom napominjem da on nije uticao nikada na mene. Odluka da ne kontaktiram s majkom bila je samo moja. Dokaz je i to što njih dvoje nikada nisu trajno prekinuli kontakt - pričao je svojevremeno Saša Kapor.

Nekoliko godina nakon završetka takmičenja, Kapor je regulisao svoj odnos s majkom i od tada su u odličnim odnosima i stalnom kontaktu. Susret posle mnogo godina dogodio se u Beogradu.

- Na dan emisije stigla mi je poruka da je u Beogradu i da će doći u studio. Nisam se obazirao na to. Međutim, zaista, ona se pojavila na snimanju. Taj prvi pogled ne mogu da opišem. Bila je to bura emocija. Ceo život mi se vrteo po glavi. Suze su navirale - ispričao je u jednom intervjuu pevač.

Video: Mislili smo da će nam se putevi razići Nikolina i Saša nakon bračne krize slave Dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    13. januar 2023 | 13:53

    Raza je samo osoba koja ti je omogucila da se rodis !!! Majka nikako !!! Postuj je onoliko koliko postujes kasirku iz maxija ili citaca vodomera !! A oca koji je ostao sam sa tobom postuj kao boga i nemoj nikada da zaboravis njegovu "zrtvu" za tvoje odrastanje i to sto danas jesi !!!

  • Duska

    13. januar 2023 | 14:18

    I? Sta ce ti ona sad? Ne bih je ja pogledala.

  • SVM

    13. januar 2023 | 15:49

    Sećam se toga. Istina. Napirlitala se i došla u studio na snimanje da pokaže majčinsku ljubav. Zašto nije došla u neku od kancelarija Granda. Ajde bre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA