Nada Topčagić kupuje polovne stvari, a estetske zahteve radi za reklamu: "Ništa ne plaćam kod kozmetičara"

Pevačica je na jednom događaju odgovarala na pitanja novinara priznala gde nabavlja gardarobu koju oblači na gostovanjima i koncertima

  • 0
Nada Topčagić Foto: ATA images

Pevačica Nada Topčagić osim po pesmama godinama je poznata javnosti i po ekstravagantnom obačenju.

Njeni stajlinzi uvek privlače pažnju koliko i njene izjave koje znaju da nasmeju milione.

Tako je pevačica na jednom događaju odgovarala na pitanja novinara priznala gde nabavlja gardarobu koju oblači na gostovanjima i koncertima.

"Da li se oblačite u "second hand-u?", glasilo je pitanje, a Nada je odgovorila:

- Uvek, kupujem sve što mi se svidi. Kod Kineza je broj jedan, nekad na kilograme kupujem materijale, pa mi moja šnajderka šije stvari.

Nada se onda osvrnula i na estekske korekcije koje je radila do sada, pa je priznala da tretmane kod kozmetičara ne plaća, već da je sve uzajamna reklama.

- Ništa nisam platila, to je reklama. Malo sam radila neko bockanje, ali nisam nešto preterano. Neki kažu da je kasno za mene i da sam neke tretmane trebala da radim još pre 30 godina – rekla je Nada za "Grand".

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pevačica tražila sumu od 2.000 evra, kako bi gostoala u emisiji. Svi su brujali o njenom šokanbtnom potezu, a nešto kasnije je otišla korak dalje, pa je od voditelja Hepi televizije Uroša Božića zahtevala električni kotao da bi se pojavila u njegovom muzičkom šou-programu.

Video: Grmi hit Nade Topčagić u Dohi: Srbi prepevali Jutro je sa porukom za Šaćirija i Džaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA