U ovom luksuzu uživa Ana Sević: Daniel je odveo na zimovanje u Italiju, a cena smeštaja je paprena

S obzirom na to da obožavaju skijanje i zimu, rešili su da zajedno sa decom otputuju u Italiju, i to u jedan od najluksuznijih kompleksa u blizini Valdaora

  • 5

I dok ljubitelji zimskih čarolija očekuju prve snežne padavine u Srbiji da bi se uputili na neku od naših planina, pevačica Ana Sević i njen verenik Daniel Nedeljković nisu bili toliko strpljivi.

S obzirom na to da obožavaju skijanje i zimu, rešili su da zajedno sa decom otputuju u Italiju, i to u jedan od najluksuznijih kompleksa u blizini Valdaora.

Par je smešten u hotelu sa pet zvezdica, a cena za sedam dana, koliko će tamo boraviti, prava je sitnica.

Čak 10.000 evra iznosi samo aranžman koji su bukirali direktno preko hotela, s obzirom na to da ne postoji opcija da se nađe slobodna soba preko agencija.

- Daniel je oduvek umeo da iznenadi svoju lepšu polovinu, pa je tako bilo i ovoga puta. On zna koliko Ana obožava zimu i skijanje, a kada je shvatio da ove godine januar neće provesti na nekoj od naših planina, s obzirom na to da nema snega, rešio je da bukira luksuzni hotel u Italiji. Svoju dragu je samo obavestio o vremenu polaska, a ona je bila oduševljena - kaže izvor.

- Praktično su se spakovali za dva dana i zajedno sa decom otputovali u jedan od najskupljih hotela u tom delu Italije. Sobu su morali da rezervišu direktno, a uz dodatnu doplatu su uspeli da dobiju veliki apartman kako bi se cela porodica smestila.

Ovaj hotelski kompleks je sve što možete da zamislite kada kažete reč luksuz. Smešten je u ogromnom parku i ima veliki broj otvorenih bazena sa kojih se pruža fenomenalan pogled na skijalište i nestvarnu prirodu. Hotel takođe poseduje veliki spa-centar, teretanu, a svaka soba ima balkon sa pogledom na nepreglednu dolinu.

Sve ovo bila je dovoljna preporuka Ani i Danielu da se zajedno sa decom upute u Italiju gde uživaju. Koliko im je lepo, svedoče i fotografije na društvenim mrežama koje pevačica svakodnevno objavljuje.

- Iako je cena malo jača u odnosu na neke druge države, Daniel nije želeo da štedi kada je sreća njegov porodice u pitanju, pa je siguran da će ovaj sedmodnevni boravak pamtiti celoga života. Odmor im je bio preko potreban, a najvažnije od svega jeste da su zajedno i da uživaju - rekao je izvor za "Alo".

Video: Ana Sević progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cyc

    14. januar 2023 | 11:10

    Brzo će taj u prdekanu

  • Sloba

    15. januar 2023 | 18:21

    Nisam ljubomoran niti sujetan jer i moja porodica putuje često,ali zaista ovo izgleda bedno i izrežirano ,ako ,,široke narodne mase" ne vide ,,crno na belo" gde sam bio ,šta sam jeo i pio- onda kao da nisam bio tamo!!!Nije mi jasno da li izvestan broj takvih osoba putuje i odmara radi sopstvenih potreba ili potrebe da se nekome nešto dokaže,pokaže???Malograđanština...

  • Anna

    15. januar 2023 | 10:10

    Bogu Gospodu Hvala da neko uziva i da je srecan. I ja bih Boze volela da imam pare i da mogu da putujem,odmaram,uzivam. Ana,uzivaj.... Zasluzujes!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA