Oglasio se Grand nakon skandala sa Leom Kiš: "Ne zanima nas priča rekla-kazala"

"Grand produkcija drži visoko pozicionirane profesionalce odnose i takav način poslovanja nameravamo da zadržimo i u budućnosti"

  • 1
Lea Kiš Grand Produkcija Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda, Wikimedia

Povodom pisanja da je voditeljka Lea Kiš prijavila svoje kolege na Gradu da primanju mita, kao i da su narušeni kolegijalni odnosi u tom mediskoj kući, oglasilo se i sam Grand. 

- Grand produkcija drži visoko pozicionirane profesionalce odnose i takav način poslovanja nameravamo da zadržimo i u budućnosti. Među zaposlenima u našoj produkciji, kao i samim voditeljima čija su se imena poslednjih dana neopravdano našla na stranicama tabloida, vlada kolegijalnost, kao i visoko profesionalan pristup poslu - piše u saopštenju u kome dodaju:

- S tim u vezi, nivo komunikacije na relaciji rekla-kazala, nije način poslovanja Granda, niti ćemo dozvoliti da se imena naših zaposlenih dovode u nečasne pozicije.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da je Lea Kiš prijavila svoje kolege, voditelje Granda, među kojima su Sanja Kužet, Žika Jakšić, Voja Nedeljković, Siniša Medić, Dragana Katić, Vesna Milanović i drugi da uzimaju mito od pevača da bi ih doveli u emsije.

Nakon toga, oglasila se i Lea za medije.

- Pročitala sam tekst koji ste objavili i ono što imam da kažem na tu temu je to da su to sve gluposti. Čula sam se sa svim mojim kolegama sa televizije koji su i za vaše novine to demantovali. Razgovarala sam i sa Pejom i Žikom i ostalim voditeljima, tako da će se oglasiti i moja matična kuća sa zvaničnim saopštenjem. Grand će detaljno da da obrazloženje. Nikom nije u interesu da se o kući u kojoj radi loše priča, tako da ćemo svi zajedno staviti tačku na ove dezinformacije. Nikakve neprijatnosti nisam imala sa kolegama već smo se sltako smejali ovim nebulozama - rekla je Lea.

Video: Posvađaju se, konflikta uvek ima: Šta se sve dešava na snimanjima kod Lee Kiš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA