≫ 

Suzana Mančić šokirala prizanjem šta joj je Popović uradio na početku karijere: "Uzeo je makaze i sve isekao"

Kako ona navodi, i dan danas je tortura sa mršavljenjem neizdrživa

  • 0
Saša Popović, Suzana Mančić Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Suzana Mančić, koja je godinama vodila "Grand Show", prisetila se svojim početaka i otkrila detalj sa snimanja, ali i šta joj je Saša Popović najviše zamerao.

- Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi jos, te debela sam. I dan danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa. Uticaj Saše Popovića na to da i ne spominjem... On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP "Ne kuni me mati", došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe - započela je priču Mančić, pa nastavila:

- Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla "Pa ja nisam Lepa Brena", a on je rekao "Ti ni ne možes da budeš Brena". Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše.

Inače, Suzana je godinama unazad u ljubavi je sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

- Drugi put sam se udala sa 61 godinom. Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno, lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe - kaže Suzana za "Kurir".

Video: Suzana Mančić iskreno: Najteže se savlada gubitak samog sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA