Poznata manekenka ovako provodi dane nakon razvoda od Ognjena Amidžića: Pokazala svaki detalj

Danijela redovno obaveštava pratioce na pomenutoj mreži o njenim svakodnevnim aktivnostima

  • 3
Ognjen Amidžić Foto: ATA Images

Poznata manekenka Danijela Dimitrovska obožava da obaveštava pratioce o svojoj svakodnevnoj rutini, kao i o navikama, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, Danijela često deli trenutke svog života na Instagramu, a svoje pratioce upućuje na koji način se hrani kao i kakve aktivnosti ima tokom dana.

Dimitrovska redovno trenira i održava svoju vitku liniju, a dnevnu rutinu je podelila i sa svojim pratiocima na pomenutoj mreži.

Za njen besprekoran izgled zaslužna je izbalansirana ishrana, a Danijela često postavlja slike dnevnih obroka kako bi pomogla ljudima koji je prate.

Ove, kao i još fotografije Ognjena i Danijele, pogledajte u galeriji ispod:

Podsetimo, Danijela je nedavno u jednom intervjuu govorila o razvodu od Ognjena Amidžića i otkrila kakav je sada odnos između njih.

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela za Telegraf.rs.

Video: Danijela Dimitrovska prvi put o razvodu sa Amidžićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA