Lepa Brena i Goca Tržan oštro reagovale nakon neumesnog komentara našeg glumca na račun Bekvalčeve

Uvreda koju je glumac uputio Bekvalčevoj namerno ili ne, izazvala je veliku osudu javnosti

  • 15
Rade Cosić , Goca Tržan, Lepa Brena Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić, Nikola Anđić

Glumac Rade Ćosić je, gostujući u emisiji "Amidži šou", imao zadatak da bira između Bekvalčeve i Teodore Džehverović, a njegov komentar je bio krajnje neprimeren.

Naime, glumac se nije poneo džentlmenski, izgovorivši da nije prirodno da mlađi muškarac bude sa starijom ženom i time izazvao gnev javnosti, budući da se uopšte nije poneo džentlmenski.

Pojedine pevačice stale su u odbranu svoje koleginice, a među prvima je, naravno, Goca Tržan, koja je i sama u braku sa 14 godina mlađim Radomirom Novakovićem.

Goca je istakla da je ne zanima šta priča čovek za kojeg, kada je čula ime i prezime, nije znala čime se bavi i gde glumi, ali da ga razume.

- Možda je imao neko loše iskustvo sa starijim ženama, pa tako priča. Znamo mi da budemo opasne... Sve što je ljudsko, meni nije strano - rekla je Goca.

Lepa Brena se takođe dotakla ove izjave i istakla kako je ništa ne čudi, budući da se pripadnicama nežnijeg pola na Balkanu uvek sve zamera.

- Sve zavisi od zrelosti osobe, kao i od mnogo drugih faktora. Ne može sve da bude klasično i po pravilima. Ako ekstrastariji muškarac ima ekstramladu ženu zato što je bogat, zašto to ne bi bio slučaj i sa ženama? - zapitala se Brena i dodala:

- Problem je u tome što sve na Balkanu ide u korist muškaraca, a na štetu žene, zato nek i žene biraju koga hoće i kada one to žele - završila je muzička zvezda za "Alo"., koja je i sama često bila žrtva upravo ovakvih izjava pojedinih muškaraca.

Podsetimo, uvreda koju je glumac uputio Bekvalčevoj namerno ili ne, izazvala je veliku osudu javnosti, a društvene mreže su se usijale, ali je njemu očigledno to bilo i više nego zabavno.

- Nataša je 80. godište i ispala je već. Ispala je iz moje „Ili - ili“, nije iz svoje. Kako da budeš sa starijom ženom? Mislim, ništa loše, ali nije prirodno - rekao je glumac sinoć i šokirao sve u studiju.

Video: Nataša Bekvalac zaplakala dok je pevala svoj stari hit i omiljenu pesmu Aleksandre Prijović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA