"Svaka kost me neizdrživo boli, ne mogu da pomerim prst": Nataša Bekvalac na infuziji, objavom zabrinula sve

Ona je otkrila da trenutno ima virus koji veoma teško podnosi

  • 10
Nataša Bekvalac Foto: Nikola Anđić, Instagram/ bekvalceva

Nataša Bekvalac zabrinula je svoje fanove kada je na Instagramu objavila da je u lošem zdravsvetnom stanju.

Ona je podelila fotografiju iz kreveta, dok je priključena na infuziju, te je otkrila da trenutno ima virus, koji veoma teško podnosi.

- Nikada u životu ovo nisam osetila. Ljudi, kakva je ovo virusčina, svaka kost me neizdrživo boli, ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa... Temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone - napisala je Nataša.

Nataša Bekvalac Printskrin: Instagram/ bekvalceva

Inače, i njena kolegnica Stanojka Mitrović Ćana nedavno je objavila da je imala virus, i bila je u istojo situaciji kao i Bekvalčeva.

- Dragi prijatelji, želim od srca svima da se zahvalim na podršci, lepim rečima, razumevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte potcenjivati jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga potcenila, misleći da mogu na nogama da ga rešim i kaznio me. Bolje sam Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli - napisala je Ćana.

Video: Nataša Bekvalac zaplakala dok je pevala svoj stari hit i omiljenu pesmu Aleksandre Prijović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista

    19. januar 2023 | 18:22

    Te 'infuzije' su postale kao neka moda kod pevaljki. Svaka kost je boli, prst ne može da pokrene, ali ako to ne stavi na društvene mreže biće smak sveta. 😀

  • Maya

    19. januar 2023 | 18:19

    Boze im pomozi....pa i mi obicni smrtnici smo bar jednom u zivotu imali grip pa nismo infuzje primali kod kuce i slikali za medije. Aman dokle doseze ljudska glupost

  • Pera

    19. januar 2023 | 18:10

    Koga je to ona zabrinula ? Totalno nebitna osoba ...Nego jel možda zna neko kad se ova opet udaje ? Nije se udavala vec par meseci pa smo se zabrinuli za to ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA