≫ 

Đani prodao kuću koja mora da se ruši: Pevač uložio 250.000 €, pa je se rešio jer ne može da dobije dozvolu

  • 11
Radiša Trajković Đani Foto: Kobra

Folk pevač Radiša Trajković Đani prodao je luksuznu kuću na obali Save, za koju navodno nije mogao da nabavi građevinsku dozvolu.

Folkerova supruga Slađana Trajković, otkrila je da pomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu, te da su je prodali pre godinu i po dana.

- Ko god da je pisao to naša kuća nije. Mi smo to prodali pre godinu i po dana, molim vas, nemojte više da me zovete i da me uznemiravate. Ne želim ništa da objašnjavam. Eto, mi smo prodali pre godinu dana kuću, oni peglaju sad tu nešto, doviđenja, prijatno - rekla je Đanijeva Slađa za Republika, izrevoltirana što se njihovo ime i dalje vezuje za spornu nekretninu, te je prekinula razgovor ne želeći da priča ni o tome kako su prodali kuću koja nije legalizovana.

Podsetimo, mediji su preneli da je ceo kompleks, gde se nalazi i doskorašnja Đanijeva vila pored reke, predviđen za rušenje jer je izgrađen na divlje.

- Đani je baš u velikom problemu, jer nikako ne može da pribavi građevinsku dozvolu za kuću na Savi. Trajkovićeva kuća je, kao i mnoge druge u tom delu, nelegalno podignuta, a skoro je snimana i za video-prilog u "Dnevniku", gde je baš ona prikazana kao primer izgradnje divljih kuća u tom delu grada - kaže izvor.

- Situacija uopšte nije naivna, jer ukoliko u što skorijem roku ne dobije dozvolu za uknjiženje, ovom objektu u njihovom vlasništvu preti rušenje. Dosad je odbijen više puta, a poslednji put se to desilo prošle nedelje. To znači da će izgubiti sav novac koji je u nju uložio, a to je oko 250.000 evra. Tako je on sam pričao po medijima, da ga je toliko koštalo - završava izvor za "Kurir".

Video: 2 ljubičaste u ruci, pa još 2, pa još 2: Đani ošurio bakšiš, za refren uzeo bar 4.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    20. januar 2023 | 12:06

    Naravno, kupio neko ko može da završi građevinsku dozvolu!!!

  • Đ

    20. januar 2023 | 13:01

    Jel plaćen porez za tih 250000 ? Ako nije ,zašto nije?

  • Dzeri

    20. januar 2023 | 13:15

    Lako je meni za Djanija, da je meni prezimit😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA