≫ 

Seka Aleksić javno isprozivala Editu Aradinović i Milicu Todorović: "Nisu svi jaki da kažu svoje mišljenje"

Edita i Milica su gostovale u Amidži Šou, Seki se nije svidelo što su prećutale kada se pričalo na temu LGBT

  • 6
Edita Aradinović, Seka Aleksić, Milica Todorović Foto: Kobra, Nikola Tomić

Glumac Rade Ćosić izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama zbog svojih izjava u emisiji "Amidži šou".

Njega su napali zbog toga što je rekao da ne bio sa Natašom Bekvalac, jer je starija žena, pa u startu otpada, iako je on mlađi od nje samo četiri godine. Druga izjava koja je privukla pažnju bila je da mu se gade homoseksualci.

- Veruj mi, Ogi, ja sam na ivici da povraćam kada su u pitanju muško - muški odnosi. Previše mi je to - rekao je Rade.

U emisiji sa njim su bile i pevačice Edita Aradinović i Milica Todorović, a na društvenoj mreži Tviter su i one dobile kritike zbog toga što nisu reagovale na Radetove izjave, a čak im je i koleginica Seka Aleksić zamerila što su ćutale!

- Vreme je da gej populacija kenseluje Editu Aradinović koja je u Amidži šou dozvolila da neki anonimni glumac ima homofobne ispade... Uz nju i onu tupavu Milicu Todorović koja je takođe ćutala - napisao je jedan korisnik Tvitera, a Seka se nadovezala:

- Nisu svi hrabri. Nisu svi spremni na osude. Nisu svi jaki da kažu svoje mišljenje. Nisu svi ljudi koji razumeju osuđivanja. Nije tu stvar nikakve popularnosti. Stvar je u tome da stav imaš ili nemaš. Mišljenje imaš ili nemaš,  a najgora stvar je da ćutiš. Žao mi je što je tako.

Podsetimo, Seka je prošle godine podržala održavanje Parade ponosa, te je na društvenim mrežama objavljivala da svako ima pravo da voli onog kog želi.

Hoće li joj koleginice zameriti što ih je javno prozvala, pokazaće vreme.

Video: Seka Aleksić se oglasila nakon otkazivanja koncerta: Evo šta je razlog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huan

    20. januar 2023 | 13:31

    "nisu svi hrabri da iznesu svoje misljenje..." Ne razumem. Odnosi se na Milicu i Editu. Pa Rade je samo i rekao svoje misljenje. Pomisao na dva muskarca koja se ljube izazivaju mu nagon za povracanje. Nema covek nista protiv gej populacije ali to nikako nije za njega. Izneo svoje misljenje

  • Dejan je

    20. januar 2023 | 13:30

    Samo jedna stvar mi nije jasna... Na stranu, ova pljuvačina među pevačicama... Nego, kako to, uvek ovi što podržavaju lgbt mogu da imaju stav, a ovi kojima to baš i nije super, ne mogu imati stav i mišljenje? Zašto tamo neki glumac nesme da iznese svoj stav? Pa nije pozivao na linč i haos.

  • Dikudis

    20. januar 2023 | 13:30

    Ovo je demokratija,svako ima pravo na svoje misljenje,i meni se povraca na samu pomisao na musko-muske odnose.Ne znam sto ove pevaljke tipa Seke i Karleuse imaju potrebu da napadaju nekog zato sto ne voli gej populaciju ili voli da lovi zivotinje.Gledajte svoja posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA