"Nisam bio u policiji. Nemojte da pravite cirkus": Prvo obraćanje Vuka Moba nakon što mu je izboden drug

U medijima se pojavila informacija i da je Vuk završio i u policiji gde je davao izjavu, a on je sada otkrio šta se dogodilo

  • 2

Sinoć se u jednom kafiću na Ceraku desio karambol, kada su trojica muškaraca izbodena, od kojih su dvojica sa teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar. 

Jedan od njih prijatelj je Vuka Moba. Čim je reper, koji je bio u blizini tog lokala, saznao za haos, otišao je u Urgentni centar da obiđe druga. 

Ipak, u medijima se pojavila informacija i da je Vuk završio i u policiji gde je davao izjavu.

Međutim, kao što je Telegraf.rs pisao, to se nije desilo, te je reper sada na Instagramu ispričao da to nije istina, kao i šta se zapravo desilo.

Ljudi nemojte da pravite cirkus od nečega. Niti sam bio tamo kad se to desilo, niti sam bio u policiji. Bio sam u Urgentnom da vidim kako mi je drug. Što i svaka normalna osoba bi uradila i to je to. Tako da bez cirkusa - poručio je Vuk u videu koji je snimio iz kreveta.

Inače, kada se dogodio incident, reper nije bio u tom lokalu.

- Ja nisam ni bio tamo u tom kafiću u kojem je moj drug napadnut satarom. Bio sam na jednom 18. rođendanu kada sam saznao da je moj drug napadnut u kafiću na Ceraku. Odmah sam otišao, ali sam stigao dosta kasno i kafić je već bio zatvoren. Otišao sam u Urgentni centar i to je sve. Ne znam ko je mene povezao s tim - kazao je Vuk Mob, a na pitanje da li zna u kakvom je stanju njegov prijatelj kojeg su nepoznati muškarci napali satarom, reper je rekao:

- Ne znam, i dalje je u Urgentnom, sad to moram da proverim.

Video: Vuk Mob pokazao neverovatnu transformaciju: Reper se pretvorio u zver

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    20. januar 2023 | 13:23

    Ovaj umislio da je NEKO?

  • Vasa

    20. januar 2023 | 12:56

    Uprava zoološkog vrta nije prijavila ni jedno bekstvo, znači da Vuk govori istinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA