Tara Simov isprozivala Anđelu zbog veze sa Zvezdanom: "Samo zna da legne, moje saučešće Zvekiju"

Bivša zadrugarka nije štedela reči

  • 4
Anđela Đuričić, Tara Simov, Zvezdan Slavnić Foto: Kobra, Nikola Tomić, ATA Images/Antonio Ahel

Veza između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića uzburkala je javnost, budući da je ostavio nevenčanu suprugu upravo zbog zadrugarke.

Povodom ove ljubavne priče oglašavali su se mnogi, međutim sada je Tara Simov "osula paljbu" po Anđeli, i nije štedela reči ni najmanje.

- Da rezimiramo. Prozvana sam od strane ove gospođetine za nemoralnu, rasturčicu brakova, da pokazujem šta sam u kući imala/gledala, da sam ku***, prostitutka, ološ, lopov i sve ostalo. Ja nemam klipove iz Zadruge gde na nekog naskačem, ili neko na mene ( a imala sam 2 veze). Ja nemam klipove iz Zadruge gde mi se vide gole rudi i gola zadnjica (oprezno sam se presvlačila 3 godine). Ja nema klipove dok se tuširam (jer sam se tokom istog, sakrivala, okretala, pa i sasmim tim bila ne zanimljiva za Tviter). Ja nema klipove gde za sebe govorim da sam moralana gromada - napisala je Tara na svom Instagram storiju, pa dodala:

- Devojka od 23 godine. Se*s u dnevnom terminu dok joj babe i popadije i komplet familija kusaju supu - to se iz kuće nosi. Ulazak u odnos sa čovekom od 46 godina koji ima vanbračnu zajednicu od 15 godina - ali nema burmu. Svakodnevno pokazivanje golih grudi i zadnjice u kamere - to je fotošop.

- I možda bih dodala na svu frigidnost i aseksualnost i kompletnu neprivlačnost kojom zrače, samo zna da legne, tužno. Zveki primi moje saučešće - zaključila je Tara.

Video: Sad malo i sa strane: Nova vrela akcija Zvezdana i Anđele, njoj neprijatno kad je gleda tokom odnosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    21. januar 2023 | 06:59

    Tara je mnogo gora. Tara je najgora preljubnica. I najlošija osoba koju sam videla.

  • Ana

    21. januar 2023 | 01:12

    Vazno da si ti iskusna.... ona je bedna ali od ove nema gore... fuj

  • Zorana

    21. januar 2023 | 00:14

    SAMO SI NAM JOS TI TREBALA ...TAMAN SMO SE ODMORILI OD TVOJIH BLJUZGOTINA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA