Oglasio se Vuk Mob nakon što su trojica muškaraca izbodena na Ceraku: Reper otkrio šta se desilo

Sve se odigralo u popularnom lokalu u kom se igra pikado

  • 1
Up'n'Down Club, Klub, Otvaranje Foto: ATA Images

Nakon incidenta na Ceraku kada su sinoć izbodena trojica mladića, pa prevezeni u Urgentni centar, oglasio se i reper Vuk Mob.

Naime, trojica muškaraca sinoć su izbodena nožem u beogradskom naselju Cerak, a povrede su međusobno nanosili jedan drugome.

Kada su primljeni u Urgentni, do njih je došao i reper Vuk Mob. Iako su mediji pisali da je on povređen, kako je Telegraf.rs  saznao - on nema nikakve povrede.

Kako se navodi, jedan je teže povređena i sa teškim telesnim povredama. izboden u prepone i stomak, u prebačen u Urgentni centar Srbije.

Nezvanično, sve se odigralo u popularnom lokalu u kom se igra pikado, u ovom beogradskom naselju, a Vuk Mob je , kako saznajemo, reper Vuk Mob je došao u Urgentni centar jer poznaje izbodene mladiće.

Vuk je potvrdio da je sinoć bio u Urgentnom, ali da nije bio prisutan u kafiću tokom incidenta, već u lokalu pored.

- Nisam bio u tom kafiću kad se sve dešavalo, već sam došao posle jer sam pre toga bio kod nekih prijatelja. Policija je uredno saslušala sve nas, rekao sam da sam tek stigao. Bio sam u lokalu pored, oni su proveravali ceo taj deo u kraju. Jesam bio u Urgentnom, to mi je drug, ali ne bih u detalje. Ne znam za sada ništa više od toga, ali znam da sa tučom nemam nikakve veze - izjavio je Vuk za Informer. 

Video: Oglasio se Vuk Mob nakon što su mu druga izboli nožem na Ceraku: Nemojte da pravite cirkus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA