Raskopčana košulja, uske pantalone i pojas koji naglašava struk: Ceca u kežual izdanju ostavila sve bez daha

Na jednoj proslavi koja se održala sinoć u Beogradu, folkerka pojavila u svom prepoznatljivom stilu, a koji joj najbolje i stoji

  • 5

Ceca Ražnatović nije neko ko voli da eksperimentiše kada je oblačenje  u pitanju. Popularna pevačica i sama je priznala da se najbolje oseća u dugim toaletama, ali i elegantnim odelima.

Tako se na jednoj proslavi, koja se održala sinoć u Beogradu, folkerka pojavila u svom prepoznatljivom stilu, a koji joj najbolje i stoji. 

Pevačica se ovoga puta odlučila za kežual, ali elegantnu varijantu - košulju na pruge koju je upasala u crne pantalone koje joj fantastično stoje. 

Sve to začinila je visokim potpeticama, kao i elegantnim kaputom u tamnoj boji, dok je kosu vezala u rep. 

Naravno, i tašna je ukombinovana savršeno uz ovaj stajling, kao i nakit koji se odlično slagao sa pojasom oko struka koji je isticao njenu vitku liniju. 

Interesantno je da je Ceca na proslavu došla sa sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljićem, ali su oni, čim su videli medije, brzo prošli kako ih ne bi slikali.

Kako je pevačica izgledala, pogledajte u videu na početku teksta i u galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA