Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela i Zvezdan u zverskoj akciji ispod jorgana: Neobuzdano "lome krevet", a ona vrišti na sav glas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvoje su neumorno menjali poze

  • 14

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić odlučio je da probudi Anđelu Đuričić kako bi sebi dali oduška ispod pokrivača i krenuli sa ljubavni igrarijama.

Anđela se nije bunila, te je odmah krenula u žestoku akciju.

Njih dvoje su neumorno menjali poze, a Zvezdan se trudio da zadovovolji svaku fantaziju svoje lepše polovine, te je leteo po krevetu, pokazavši da je u punoj snazi.

Podsetimo, otkako su Zvezdan i Anđela uplovili u romansu njihov odnos ne prestaje da intrigira naciju. Sve nesuglasice koje imaju, kao po običaju rešavaju ispod jorogan planine, a do kada će funkcionisati na taj način pokazaće vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stena

    22. januar 2023 | 18:52

    To kceri blago majci sto te rodila! Pih

  • BOBA

    22. januar 2023 | 19:50

    Dosta se folirala celu prošlu sezonu a i ovu bi da je našla nekog mlađeg,Slavnić je sve nadoknađuje a ona viče kao da je dere,te što se foliraju su najgore,skaču po vršnjaku kao da im je zadnji put,ne misli sada na roditelje,lažni moral

  • Bojan

    23. januar 2023 | 17:00

    Čime se mi bavimo, a zemlja u rasulu, ne znamo šta ćemo i kako sačuvati i zemlju i dostojanstvo. Ljudi udaraju glavom u zid, a nekima je bitno šta rade jedan čovek sa one strane zakona koji je bio u zatvoru zbog ubistva. Da li zaista ovo treba da pratimo i da nam je svejedno za sve šta se dogadja? Ovo je bruka i sramota za srpstvo i normalne ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA