≫ 

Zvezdanova bivša žena prvi put pred kamerama, Ana zaplakala na sav glas: "Ovo je najveća izdaja"

Ana je ronila suze, a kako je sama rekla, ovo je najveća izdaja koju je u životu doživela

  • 6
Zvezdan Slavnic Ana Ćurčić Printskrin: Pinktv

Bivša žena Zvezdana Slavnića prvi put se pojavila u emisiji i pred kamerama je progovorila o njegovoj izdaji.

Ana je ronila suze, a kako je sama rekla, ovo je najveća izdaja koju je u životu doživela. Na samom početku, ona je progovorila i o Moki Slavniću i nije ga štedela.

- Što se tiče Moke mogu da vam kažem da je on jedan veliki sportista, legenda, ima sva priznanja od mene i nacije. A što se tiče toga kakav je čovek, za mene je nula. Ovo kažem sa velikim argumentima, ali ne želim sada da pričam o tome - rekla je Ana na samom početku.

Na pitanje o Zvezdanu, Ana se odmah rasplakala, i istakla da je dobila veliku podršku od mnogih žena koje prolaze kroz isto.

- Toliko emocija imam da mislim da mojih 15 godina je najmanje u ovom smislu prevara. Nije mene zabolela prevara, mene su zabolele druge stvari. On je izgubio sve, ništa nije pokazao. Rekla sam da neću brisati suze jer sam ponosna na njih, biće sve bolje, potrebno je vreme, nisam jedina žena koja ovo proživljava. Dobila sam veliku podršku od brojnih žena i zahvaljujem im se, bilo mi je uz njih lakše. Treba da plačem, ovo nije slabost, ovo je hrabrost - rekla je Ana u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Zvezdanova bivša žena kaže da ovo nikako nije očekivala od njega.

- Nisam ni očekivala da će se ovo dogoditi. Ovo je bilo potpuno iznenađenje. Čvrsto stojim iza toga da je ovo dar od Boga. Ovo ja nisam zaslužila nikada. Ja sam ta koja Zvezdana poznaje, što se tiče njegovog učešća, ja sam sve naslutila i videla. Moka je to pokušao da opravda, ona je bio na našoj strani. Za sve sam bila u pravu.

Ana je progovorila o njihovom braku i planovima koje su imali pre njegovog ulaska u rijaliti.

- Tih 15 godina je moralo da se desi da bi došlo do ovoga danas, ovo je veliki test, ja sam ga održala da uđe i nisam očekivala da će se išta desiti. Sa njim sam želela da ostanem, imali smo planove. On je tamo ušao zbog nas, zbog nekog boljeg života. Hvala mu što mi je otvorio oči.


Kako Ana kaže, Zvezdan nije zaljubljen ni u Aleksandru ni u Anđelu.

- On nije zaljubljen ni u Aleksandru ni u Anđelu, on je zaljubljen u sebe i svoj ego. Tu nema ničega. To je trenutno, to mu se samo desilo. Nikada mu ne bih oprostila ovo što je uradio. Sve me je pogodilo, prevara je najmanja stvar. Mi žene praštamo prevaru, ali izdaju ne. Ovo je najveća izdaja koju sam doživela - zaključila je Ana u Premijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ženoooo

    22. januar 2023 | 18:57

    Slušaj!! Ne vidiš sada stvari kakve jesu. Kada prodje vreme i pogledaš, smejaces se. Ostavila te osoba koja ide u rijaliti, eeej koji ljudi idu u rijaliti? Prostitutke i muške i ženske. Ajde da je našao neku nego se primio čovek kao neki balavac, ide od jedne do druge, a smešan je kao bioskop. Umislio da je neki zavodnik. Lik je 🤣🤣🤣 za žaljenje. Brz oporavak i otvaranje očiju ti želim.

  • Ana

    22. januar 2023 | 19:46

    Pa ti si srećna žena sada, samo još nisi svesna.

  • UROŚ

    22. januar 2023 | 21:14

    SADA TI JE ULTRA TEŚKO!!!KAD SVE PROĐE PEVAĆEŚ TI!I REĆI ĆEŚ MU HVALA TI.ON JE VEĆ POKAZAO SEBE,ULTRA PARANOJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA