Majka Teodore Džehverović otkrila detalje porodične drame: "Hteli su da me smeste u ludnicu"

Goca otkriva da je prošla kroz pakao sa sestrama nakon majčine smrti, zbog čega je sa porodicom završila kao podstanar u Pančevu

  • 2

Majka pevačice Teodore Džehverović, Gordana Džehverović, godinama prolazi kroz porodičnu dramu sa sestrama. Naime, Goca se godinama sudi sa rođenom sestrom, zbog kuće u Kačarevu.

Gordana je čitavu deceniju brinula o bolesnoj majci, koja je preminula 2010. godine, a sada otkriva detalje porodične netrpeljivosti sa sestrama koje su htele da je smeste u ludnicu.

Zbog sukoba sa sestrama, Teodorina majka je sa porodicom morala da napusti porodičnu kuću u Kačarevu, nakon čega su se preselili u Pančevo i živeli kao podstanari.

- Kad smo izašli iz kuće iz Kačareva, kad su moje sestre htele da me pošalju u Kovin u ludnicu, rekla sam im: "Evo vam ga na"! Otišli smo na stan u Pančevu, nije nam bilo lako. Moje dve sestre i dva zeta su u više navrata hteli da moju majku proglase neuračunljivom. Mama je bila nepokretna ali je bila svesna - istakla je ona.

- Pakao je bio sve vreme, dok je bila živa i do kraja prošle godine kad se završilo suđenje. Htela je da ostavi kuću meni, ali su osporavali, tužila je svoje ćerke i tu nastaje pakao. Moja sestra je prepisala sve mužu kako bi bio okidač naše porodične tragedije, bio je mozak tih operacija kako će da se tuži, šta će da mi se radi, kako da mene uništi! - iskrena je bila Goca.

Video: Teodora Džehverović objavila da postaje tetka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA