Bivši svekar Suzane Jovanović izneo šok tvrdnje o pevačici: "Dok nije počela da živi sa nama bila je divna"

Žile tvrdi da je morao da proda traktor za svadbu, ali da kasnije nije video ni dinara od iste

  • 1
Suzana Jovanović promocija Foto: ATA Images

Opšte je poznato da je Suzana Jovanović, pre braka sa Sašom Popović imala još jedan brak, koji se neslavno završio, a koji intrigira javnost već godinama.

Naime, da prošlost ne miruje, dokaz je i ispovest koju je dao bivši svekar Suzane Jovanović, u kojoj nije krio animozitet prema pevačici.

Otac bivšeg Suzaninog muža, Radeta Zdravkovića, Žile Zdravković, rekao je da je Suzana mnogo bila ljubomorna i izneo detalje o njihovoj svadbi.

- Moj sin i ona upoznali su se u kafani, dok su nastupali, ali sve je to bilo na brzinu. Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, mnogo lepu, dobru, iz fine porodice. Maler je potrefio da se baš tad posvađaju i tako je uletela Suza. Nije prošlo ni petnaest dana, oni su se već uzeli. Dok nije počela da živi s nama tih 15 dana bila je divna, a posle... bilo je svega i svačega. Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali i u odvojenim sobama. Kad je raspoložena porazgovara s nama, kad nije ponaša se kao da ne postojimo. Radetu nikada ništa nije skuvala, hranili su se po kafanama. Da bi napravili svadbu prodao sam traktor, a kasnije nisam video ni dinara od te svadbe - ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović

Žile smatra kako je njena majka mnogo uticala na taj brak.

- To je Suzana i sama rekla, nakon jedne velike svađe kada je došla da moli Radeta da se pomire. Pravdala se kako bi sve bilo idealno da nije slušala svoju majku. Jedne noći je želela da napusti Radeta nakon što je on otišao na posao, ali sreća je da se Rade vratio nazad jer je zaboravio neki instrument i sreo je Suzanu u pola noći na raskrsnici. Navodno je pošla prema pruzi, da se baci pod voz. Jedva je umolio da uđe u kola i tada ju je vratio kod majke u Ralju - rekao je bivši svekar Suzane Jovanović.

Zdravković je tada otkrio i kako je Suzana nakon razvoda od njegovog sina našla vezu da prezime njihovog sina Danijela promeni u Jovanović.

- Pa to nema smisla, sramota, kao da nije moj unuk. Kao da nema krvi Zdravkovića. Onda smo mi nju tužili zbog toga, a kada je shvatila da će izgubiti na sudu lukavo je poslala sina nekoliko puta kod nas, dozvolila je da ga viđamo. Bili smo presrećni što nam se dete, moje unuče, ponovo igra po dvorištu pa sam savetovao Radeta da povuče tužbu. Međutim, otkako je to učinjeno Danijela više nismo videli - ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović za "Story".

Mediji su tada kontaktirali i Suzanu kako bi se čula i druga strana priče, a ona je demantovala navode da je zabranjivala ocu da viđa svoje dete, navodeći da je bilo upravo drugačije.

Podsetimo, Suzana iz prvog braka ima naslednika Danijela kog je Saša prihvatio kao svog i tako i odgajao, pored zajedničke ćerke Aleksandre, a priča se i da ih je oboje obezbedio luksuznim nekretninama u prestonici.

Video: Saša prvi put o povratku Zvezda Granda na Pink: Ovako je govorio o Jeleni Karleuši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA