Ceca Ražnatović poslala poruku u Zadruzi uživo: Dušica sve otkrila, evo šta je rekla za Moku

Moka je hteo da razjasni gledaocima na koji način njegov sin razmišlja i zašto je prevario devojku Anđelu sa Aleksandrom

  • 2
Svetlana Ceca Ražnatović, Zoran Moka Slavnić Foto-kolaž: Filip Plavčić, MN Press/Nebojša Paraušić

Ljubavna afera između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić jedna je od glavnih tema kada je u pitanju Zadruga, pa je sinoć u gostima kod Dušice Jakovljević bio njegov otac Moka Slavnić, kao i majka Aleksandre Nikolić Slovenka. 

Naš legendarni košarkaš Moka je hteo da razjasni gledaocima na koji način njegov sin razmišlja i zašto je prevario devojku Anđelu sa Aleksandrom.

Stariji Slavnić na šarmantan način govorio je o nasledniku, ali i o životu, a ovo sve zabavilo je i Cecu Ražnatović koja je svojoj prijateljici Dušici poslala poruka, koju je voditeljka odmah pročitala u emisiji uživo.

- Ja moram da vam kažem da sam sad dobila poruku od Cece Ražnatović, moje drugarice. Poslala mi je: "Moka je prezabavan i jako nas sve zabavlja" - poručila je Dušica i dodala:

- Eto da znate, Ceca nas gleda sada. Morala sam da prenesem - zaključila je Dušica, na šta se Moka nadovezao:

- Hvala Ceci, ali lako je naći majmuna, nađi nekog pravog - poručio je Moka, koji je takođe zbog Cecinih pozdrava i pocrveneo.

Video: Raskopčana košulja, uske pantalone i pojas koji naglašava struk: Cecin šik stajling na proslavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA